Brussel·les

"Com un català a Brussel·les", la guia turística que Le Soir dedica a Puigdemont

Escrita en català i en to satíric, recomana una primera visita a "Le Roy d'Espagne" un típic bar de la Grand Place per prendre "alguna cosa a la salut de Felip VI"

RedaccióActualitzat

El diari belga "Le Soir" publica avui una guia en to satíric per conèixer els llocs de visita imprescindibles durant un cap de setmana a Brussel·les. Una guia que dedica al president Carles Puigdemont.

La guia, escrita en català, i de la qual també n'hi ha disponible una versió en castellà i una altra en francès, porta per títol "Com un català a Brussel·les. Aprendre a viure com un català a Brussel·les, vademècum a l'atenció de Carles Puigdemont".

La primera visita que recomana aquesta miniguia a la capital belga és a "Le Roy d'Espagne", un bar típic situat a la Grand Place de Brussel·les. Allà, la publicació recomana prendre "alguna cosa a la salut de Felip VI", a la mateixa plaça "on Felip II va ordenar decapitar els comtes d'Egmont i Hornes per alta traïció i complicitat amb els revolucionaris".

 

 

Altres recomanacions són: visitar Europa en miniatura, per "reflexionar sobre el futur de la Unió Europea", visitar l'Instituto Cervantes, on es fa una conferència sobre "L'armada espanyola i la ruta de Flandes" o anar a veure el partit que enfrontarà la selecció de Mèxic amb la de Bèlgica –que entrena el tècnic lleidatà, Roberto Martínez.

 

ARXIVAT A:
Govern empresonat
Anar al contingut