ANÀLISI

Com la Copa no n'hi ha cap

Actualitzat
D'aquesta manera, el Madrid suma la sisena eliminació consecutiva de la Copa a casa, i converteix aquesta competició en l'obsessió d'una generació perquè l'últim títol va ser el 1993. El mes de novembre, el projecte de Florentino ja ha deixat escapar un títol sense ni tan sols disputar-lo, allò que el president blanc considera una obligació.

La Copa és tan gran que va regalar una brúixola a l'Atlètic de Madrid, que havia perdut el rumb, amb un 6-0 contra el Marbella; va permetre somiar una part a la Cultural Lleonesa al Camp Nou (0-0), abans que la tramuntanada els escombrés a la segona amb cinc gols, dos d'ells d'un Bojan que va recuperar el somriure; va oferir una tanda de penals emocionant entre l'Sporting i el Recreativo amb victòria final andalusa; va fer patir el València a Mestalla contra l'Alcoià, després que el visitant igualés un 2-0; va espantar el Vila-real contra el Puertollano (1-0) i encara deixa nous capítols per avui com l'anunci de remuntada de l'Espanyol contra el Getafe.

A més, la Copa s'ha rebel·lat contra la mateixa Federació, que la va maltractar substituint l'eliminatòria a partit únic per l'anada i tornada en benefici dels clubs més forts. Aleshores, tothom va denunciar que s'havien acabat les sorpreses perquè els "grans" tindrien temps per reaccionar, però ella no s'ha rendit i ha utilitzat el Madrid per demostrar que no s'apagarà. L'any passat, el protagonista del desastre blanc va ser el Real Unión d'Irun, de Segona B; ara, l'Alcorcón, de la mateixa categoria. Qui serà el pròxim?


Anar al contingut