Madrid

Clos podria contestar avui la petició de Brussel·les de modificar les condicions de l'opa d'E.ON sobre Endesa

El ministre d'Indústria, Joan Clos, ha anunciat que previsiblement avui el govern podrà donar una primera resposta a la petició de Brussel·les de modificar les condicions per l'opa d'E.ON sobre Endesa. La Comissió Europea (CE) va obrir la setmana passada un procediment d'infracció contra Espanya en considerar que les condicions imposades per la Comissió Nacional d'Energia (CNE) a E.ON no s'ajusten a la normativa europea. En qualsevol cas, Clos no ha volgut avançar el contingut de la primera resposta i ha precisat que la resposta formal s'enviarà a la CE el mes que ve.

Actualitzat

La CE va requerir canvis a les condicions de la CNE en una carta que és la primera fase del procediment d'infracció, i va requerir una resposta en un termini de cinc dies, que acaba aquesta mitjanit.

En una comunicació anterior a la CE, el govern s'havia mostrat disposat a modificar les condicions de la CNE, però havia precisat que qualsevol canvi s'introduiria en resoldre els cinc recursos presentats al Ministeri d'Indústria contra el dictamen del regulador energètic.

Anar al contingut