Targetes de crèdit en una imatge d'arxiu
Es calcula que el frau amb les targetes duplicades podria superar els 300.000 euros
Badalona

Cinc detinguts per estafar més de 30.000 euros en dos dies amb targetes robades

Els quatre homes i la dona detinguts feien un viatge de luxe amb càrrec a les targetes de crèdit robades i falsificades a ciutadans dels EUA i Mèxic

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones a Badalona per fer múltiples estafes amb targetes de crèdit falsificades. Els detinguts son quatre homes i una dona d'edats entre els 26 i els 39 anys. Les targetes les havien robat i falsificat a ciutadans dels Estats Units i Mèxic.

Segons fonts policials, els detinguts van gastar més de 30.000 euros en només dos dies en compres a establiments de luxe, dinars, hotels i locals nocturns de Barcelona i Badalona. En una sola nit, havien gastat més de 2.800 euros en begudes en una coneguda discoteca.

El seguiment va començar després que la caixera d'una botiga sospités de l'actitud del grup de turistes. La targeta amb la qual van voler pagar va quedar retinguda i els sospitosos van fugir corrent.

La policia els va localitzar al cap de poc en un hotel de Badalona, on ja feien les maletes per viatjar cap a Eivissa. Duien 7 targetes de crèdit més falsificades i 15.000 euros en efectiu.

Les cinc persones estan en llibertat amb càrrecs per decisió judicial.

 

 

 

Anar al contingut