Barcelona

Chacón assegura que Catalunya també tindrà un pla de Rodalies com el que va anunciar Zapatero per a Madrid

Catalunya també tindrà un pla de Rodalies semblant el que ahir va anunciar Rodríguez Zapatero per a Madrid. Ho ha avançat la ministra i cap de llista del PSC per Barcelona, Carme Chacón, que ha assegurat que el govern del PSOE, a diferència d'altres, fa una doble aposta: per les rodalies i per l'alta velocitat. La cap de llista del PP català, Dolors Nadal, ha demanat a Chacón que deixi de fer volar coloms i assumeixi les seves responsabilitats a Catalunya, mentre que el candidat d'Esquerra a les generals, Joan Ridao, ha qualificat la promesa de Zapatero d'humiliant. Pel candidat de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, l'anunci de Zapatero és una presa de pèl.

Actualitzat

La candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha assegurat que "ahir li va tocar el torn a Madrid" perquè es presentava la candidatura per a aquesta circumscripció, però "d'aquí a pocs dies" els socialistes catalans presentaran "un important pla de Rodalies per al futur" a Barcelona.

En una entrevista a RAC1, Chacón ha assenyalat que "d'aquí a pocs dies" arribarà l'AVE a Barcelona, "amb uns 40 dies de diferència" respecte al que s'havia "promès". Chacón no ha considerat cap "risc" que Zapatero vingui a Barcelona amb l'AVE el 16 de febrer, passant per Lleida.

Anar al contingut