Motociclisme

Casey Stoner continua manant amb autoritat i fa a Alemanya la quarta "pole" consecutiva

En la sessió de classificació a Sachsenring s'ha repetit el mateix guió que ja es va veure a Catalunya, la Gran Bretanya i Holanda. La Ducati de Casey Stoner ha tornat a ser la més ràpida del "paddock" i l'australià sortirà de nou primer per tal de sumar a Alemanya un nou triomf -seria el tercer seguit- que l'acosti encara més a la primera posició del Mundial. Dani Pedrosa ha estat qui més ha intentat arrabassar-li la "pole" a Stoner però s'ha hagut de conformar amb el segon lloc. Completarà la primera línia un sorprenent Collin Edwards mentre que Rossi només ha pogut ser setè.

Actualitzat

Ningú pot contra Stoner i la seva Ducati. El pilot australià ha tornat a comandar amb autoritat absoluta una sessió de qualificació que no ha tingut gaires sorpreses. L'actual campió de la cilindrada reina ha sacsejat el cronòmetre amb uns registres (1:21:0) inabastables per a la resta de rivals.

Dani Pedrosa ha esat qui més s'ha acostat als temps d'Stoner però els seus intents han estat en va ja que tot i disposar d'uns bons reglatges a la seva Honda no ha pogut fer-se amb la primera posició. Collin Edwards ha acabat tercer i acompanyarà Stoner i Pedrosa en la primera línia.

Dovizioso ha acabat quart, tot just per davant de Jorge Lorenzo i Randy de Puniet. Rossi, amb molts problemes a la seva Yamaha, haurà d'apelar a una nova remuntada ja que sortirà des de la setena posició.

Talmacsi es recupera

Gabor Talmacsi està confirmant la seva recuperació i aquest dissabte ha aconseguit la "pole" dels 125 cc de cara a la disputa del Gran Premi d'Alemanya. L'hongarès, que a Holanda tot just va aconseguir el primer triomf de la temporada, ha estat el més ràpid en la qualificació però tindrà Smith, Bradl i Corsi assetjant-lo des de la primera línia. Joan Olivé, tercer del Mundial, sortirà cinquè, mentre que Pol Espargaró -amb molèsties encara per la caiguda de Donington- només ha poguit ser quinzè, i Marc Màrquez, dinovè.

Simoncelli, intractable

En 250 cc, Marco Simoncelli s'ha mostrat intractable. El pilot italià ha estat, amb diferència, el més ràpid a la sessió de qualificació i sortirà aquest diumenge des de la primera posició a la graella de sortida del Gran Premi d'Alemanya. L'italià estarà acompanyat en primera fila per Julián Simón i Hèctor Barberà, segon i tercer respectivament, mentre que el líder de la categoria, Mika Kallio, sortirà des del quart lloc. Per la seva banda, començaran en segona fila Álvaro Bautista i Alex Debón, després d'haver marcat el cinquè i sisè millor temps respectivament.

Anar al contingut