Càrrega policial amb ferits a la Conselleria d'Ensenyament

La consellera Ponsatí denuncia el grau de violència fins i tot contra gent gran

RedaccióActualitzat

Policies antidisturbis han entrat sense cap ordre judicial a la Conselleria d'Ensenyament aquest matí. A la seu del Departament, la votació del referèndum havia començat cap a les 9.20 hores i s'havien constituït cinc taules electorals.

Més de vint furgonetes d'antidisturbis de la Policia Nacional han arribat a la seu del Departament, on hi havia centenars de persones concentrades, entre elles alguns càrrecs de la Conselleria. Els concentrats s'han assegut davant la porta per impedir el pas a la policia, però els agents els han començat a desallotjar per la força.

La consellera Clara Ponsatí, que era a la seu del Departament des de primera hora del matí, s'ha identificat i ha explicat als agents que no tenien permís per entrar. Tot i això, n'han fet cas omís. 

 

 

Els agents s'han endut una urna buida, material informàtic i l'iPad de la consellera, segons ha explicat Ponsatí. Durant l'intent de desallotjament hi ha hagut càrregues i dos ferits.

A les 10, tots els agents han marxat, entre crits de "Votarem!". A continuació, totes les persones han entrat a la Conselleria i s'ha reprès la votació, després de reactivar els sistemes informàtics. Tanmateix, la consellera ha declarat que temen que la policia hi torni a anar.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut