Futbol

Capello no vol parlar de Ronaldo i assegura que el club està buscant un davanter

Fabio Capello s'ha negat a parlar del brasiler Ronaldo mentre no segelli el seu compromís amb el Milan, i ha admès que el cos tècnic, al costat de Pedja Mijatovic i Franco Baldini, estan estudiant el mercat de fitxatges per contractar un davanter. Capello s'ha mossegat la llengua quan li han preguntat per Ronaldo. Ha instat els mitjans de comunicació a una futura roda de premsa quan es tanqui el traspàs del brasiler i ha deixat entreveure la seva desil·lusió amb ell.

Actualitzat

"Fins que no passi el reconeixement mèdic i el contracte estigui signat segueix sent jugador del Reial Madrid. No és correcte parlar d'ell en aquest moment, cal esperar", ha manifestat. "Parlarem de Ronaldo en la pròxima roda de premsa, quan tot estigui signat. Quan s'acabi el tema ja parlarem de tot. Ara estem mirant sempre el mercat, intentem veure si existeixen jugadors que puguin tenir futur al Reial Madrid" ha afegit.

Capello ha volgut deixar clar que mai no ha faltat al respecte a Ronaldo en la tibant relació que han mantingut durant sis mesos. "Ell va dir que no estava content, però també altres poden no estar contents. Jo no vull que estigui content, sinó que s'entreni i jugui com sap. No tinc res personal contra ningú. Mai m'ha passat això a la vida, perquè tinc respecte cap a tothom. Només vull que s'entrenin i que quan entrin al camp tots hi posin el cor, l'arpa i la força", ha afirmat.

Ronaldo passa la revisió

El jugador brasiler ha passat avui dues revisions mèdiques a Milanello, la ciutat esportiva del Milan, i, si no hi ha cap contratemps, dilluns podria ser presentat com a nou jugador de l'equip llombard. Ronaldo va ser ahir dijous a la llotja de San Siro veient el Milan-Roma de Copa. El Madrid ingressarà uns 7 milions i mig d'euros, una quantitat molt inferior als 18 que oferien els "rossoneri" a l'estiu.

Calderón es mossega la llengua

Després d'haver ficat la pota la setmana passada, Ramón Calderón sembla haver après la lliçó. Avui ha tingut un altre acte públic i ha fet el millor que podia fer: no ha dit absolutament res.

Quan haurà de parlar de debò serà dilluns i als jutjats, on la jutgessa Milagros Aparicio podria sentenciar que es tingui en compte el vot per correu que va ser apartat en les passades eleccions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut