Los Angeles

Cancel·len l'estrena d'una pel·lícula per denúncies de maltractament animal

"A Dog's Purpose" narra la història d'una colla de gossos i està adreçada a un públic infantil i familiar

RedaccióActualitzat

Indignació i condemna generalitzada contra els productors de la pel·lícula "A Dog's Purpose". El que pretenia ser l'estrena cinematogràfica de la temporada, adreçada a un públic familiar i infantil, ha hagut de suspendre la "premiere" als Estats Units, prevista per a la setmana vinent.

Ha estat després de la difusió a les xarxes socials d'un vídeo publicat per TMZ en què es mostra com el cuidador d'un gos ensinistrat l'obliga a ficar-se en un riu d'aigües turbulentes, amb forts corrents. El gos, atemorit, intenta fugir i defensar-se, però l'ensinistrador hi insisteix i acaba ficant-lo a l'aigua a la força. En una ocasió, el gos aconsegueix sortir-ne, però el cuidador hi insisteix i el torna a enfonsar.

En l'escena final, el gos acaba a la piscina mentre l'equip de rodatge filma cada segon del patiment de l'animal. En el moment final de la gravació es pot veure com el gos està a punt de morir ofegat i com dues persones intenten rescatar-lo.

 

 

Les associacions animalistes dels Estats Units han posat el crit al cel i han denunciat la crueltat en el rodatge d'una pel·lícula adreçada a un públic infantil.

Les imatges que ha filtrat TMZ són un cruel contrapunt al tràiler oficial d'"A Dog's Purpose", on es veu un valent i preciós animal sobre un fons lluminós. La realitat s'ha demostrat molt més cruel.

 

 

Anar al contingut