Captura de la piulada amb Mas convertit en oficial de les SS.
Captura de la piulada amb Mas convertit en oficial de les SS.
Barcelona

Camacho desautoritza el seu regidor de Rubí, però recorda que Mas ha titllat Wert de franquista i no s'ha disculpat

"Ja està bé d'aquesta doble vara de mesurar. Ja n'hi ha prou que alguns s'escandalitzin dels errors inacceptables d'aquest regidor, que està absolutament desacreditat per part de la direcció del partit i ha demanat disculpes, mentre que a Mas se li permet que digui franquista a un ministre espanyol, i és aplaudit per CiU", ha assenyalat la presidenta del PPC.

RedaccióActualitzat
La líder del PPC i candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha desautoritzat el regidor de Rubí, que ha difós per Twitter un parell d'imatges que equiparen CiU amb els nazis i, en general, el nacionalisme català amb els nacionalsocialistes de Hitler. Camacho ha qualificat de "gran error" els fotomuntatges, un dels quals mostrava el president català, Artur Mas, vestit d'oficial de les SS, però ha ressaltat que "el jove regidor" ha demanat disculpes i ha rectificat.

"La situació està acceptada", ha dit, però ha afegit que "mentre que CiU i molts ens critiquen", el president català i el portaveu del govern, Francesc Homs, que "han criticat un ministre espanyol titllant-lo de franquista i un govern espanyol titllant-lo de franquista" i "ni han rectificat ni han demanat disculpes".

Sánchez- Camacho ha anat més enllà: "Ja està bé d'aquesta doble vara de mesurar", ha dit, "ja n'hi ha prou que alguns s'escandalitzin dels errors inacceptables d'aquest regidor, que està absolutament desacreditat per part de la direcció del partit i ha demanat disculpes, mentre que a Mas se li permet que digui franquista a un ministre espanyol, i és aplaudit per CiU", ha assenyalat.


Anar al contingut