Barça

Busquets torna a la convocatòria i Puyol en queda fora per molèsties al genoll

Després de complir el partit de sanció, Busquets ha tornat a la convocatòria del Barça. El migcampista és un dels 18 jugadors que han de viatjar per enfrontar-se demà al Vila-real. Entre els escollits per Martino no hi ha Carles Puyol, que té molèsties al genoll dret.

Actualitzat

El F. C. Barcelona s'ha entrenat aquest matí de dissabte a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, després que la plantilla ha passat a primera hora per l'espai de condolences en honor a Tito Vilanova. Després de la sessió no hi ha hagut roda de premsa. A la llista de convocats per l'entrenador Gerardo Martino torna Sergio Busquets després de perdre's l'últim partit per sanció, i n'ha quedat fora Puyol, com a precaució per les  molèsties al genoll dret. El central s'ha afegit així als lesionats Valdés, Piqué, Alba, Neymar i Dos Santos. Isaac Cuenca ha quedat fora per decisió tècnica.

Els blaugrana juguen demà diumenge al camp del Vila-real, amb esperances de guanyar una Lliga que s'ha posat molt complicada. El Barça està a 4 punts del líder, l'Atlètic de Madrid, quan falten 4 jornades per acabar la competició. Els de Martino són provisionalment segons amb dos punts d'avantatge sobre un Reial Madrid que té un partit ajornat. Els matalassers visiten el València aquesta jornada, mentre els blancs reben un Osasuna que lluita per allunyar-se del descens.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut