Girona

Busquen una dona de 71 anys i amb demència desapareguda a Girona

Els bombers busquen des d'aquest migdia una dona de 71 anys i amb demència desapareguda ahir del seu domicili, a Girona. Avisats per la policia local, els serveis de rescat han començat la recerca pel barri de Santa Eugènia, on viu Concepció C. M. La dona fa 1,50 metres i pesa uns 50 quilos, camina amb dificultat i l'última persona que la va veure va ser una veïna. En aquell moment, la desapareguda duia una bata de quadres a sobre d'una faldilla i un jersei.

Actualitzat
Quatre dotacions han inspeccionat per terra l’àrea que va de Girona a Salt i Aiguaviva, recerca que s’ha repetit des de l’aire amb un helicòpter, però sense resultats. Quatre dotacions més dels bombers i dues dels agents rurals han buscat també per Salt i les Hortes de Santa Eugènia, Aiguaviva i el Pla de les Ribes del Ter.

Si la recerca continua sent infructuosa, els serveis de rescat l’ampliaran en direcció sud. El Departament d’Interior ha demanat col·laboració ciutadana i que tothom que pugui aportar alguna dada sobre la desapareguda truqui al telèfon d’emergències, el 112.
Anar al contingut