Argentona

Es busca en una nau d'Argentona el cos d'un home desaparegut fa un any

Una investigació contra el tràfic de marihuana s'ha saldat amb deu detencions i escorcolls per la zona i ha portat els Mossos fins a una nau industrial

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen des de primera hora de la tarda en una nau industrial abandonada d'Argentona el cos d'un home desaparegut l'any passat i que estaria relacionat amb una banda de traficants de marihuana. Cal destacar que la desaparició d'aquesta persona no havia estat denunciada, tot i que els Mossos en tenien constància.

La policia ha acordonat els voltants d'una nau a Argentona, i treballa al costat dels tres narcotraficants detinguts, dos homes i una dona. Per mirar de trobar el cadàver, els Mossos hauran d'excavar el subsòl de la nau, que està ubicada a la part est de la localitat, prop de la riera. A les cinc de la tarda ha arribat un equip de georadar que haurà de determinar el punt exacte on s'ha de començar a foradar.

 

 

Fonts de la investigació asseguren que en una de les converses interceptades a la banda s'hauria destapat que feien servir aquest espai com a laboratori i que aquí hi hauria el cadàver del desaparegut.

La investigació, de moment, s'ha saldat amb deu detencions i vuit escorcolls en domicilis de Terrassa, Cerdanyola, Argentona, Vallirana, la Roca, Barcelona i Premià de Mar.. El jutjat d'instrucció número 3 de Granollers dirigeix les diligències.

 

 

ARXIVAT A:
Marihuana
Anar al contingut