Los Angeles

Britney Spears, ingressada a un centre sanitari per segona vegada en un mes

Per segona vegada en menys d'un mes la cantant nord-americana Britney Spears ha estat ingressada a un centre psiquiàtric per sotmetre's a una avaluació. Una ambulància escortada per un gran nombre d'efectius policials ha traslladat de matinada la polèmica cantant des de la seva mansió de Los Angeles fins a un hospital. Les autoritats han anat al domicili de Spears en rebre un avís del seu psiquiatre.

Actualitzat

L'ingrés de Britney Spears a un centre sanitari a causa de la seva salut mental és el segon en només un mes. El psiquiatre de la controvertida cantant, que no deixa de ser motiu d'escàndol, ha trucat a la policia de matinada, des de la mansió de Los Angeles on viu Spears, per demanar protecció per al trasllat.

La intenció era evitar que l'allau de peridistes i fotògrafs dificultés el trasllat, com ja va passar fa tan sols una setmana. Un total de dotze motocicletes, dos tot terrenys i dos helicòpters amb els corresponents agents es van encarregar de garantir la sortida de la cantant de casa seva.

El 3 de gener la cantant ja va ser traslladada a un hospital per sotmetre's a una altra avaluació psiquiàtrica. 

 

Anar al contingut