Neymar celebrant un gol amb la selecció del Brasil (Reuters)
Neymar celebrant un gol amb la selecció del Brasil (Reuters)
Diumenge, a les 15.50, TV3

Brasil-Xile, Neymar contra Claudio Bravo

Les seleccions del Brasil i Xile juguen un partit de preparació per a la Copa Amèrica. És un partit amistós que enfrontarà dos companys d'equip: el porter del Barça Claudio Bravo i el davanter blaugrana Neymar.

Actualitzat

L'Emirates Stadium de Londres serà l'escenari de l'enfrontament entre les seleccions absolutes de futbol del Brasil i Xile que es juga diumenge a les 15.50, a TV3.

El barcelonista Neymar intentarà superar la porteria del seu company d'equip, el xilè Claudio Bravo, que va fer un gran partit diumenge passat contra el Real Madrid. El brasiler també es retrobarà amb el seu excompany a les files del Barça Alexis Sánchez, que actualment juga amb l'Arsenal i es troba en un gran moment de forma.

Aquesta serà la primera vegada que es troben els dos equips després que els brasilers eliminessin Xile al Mundial del Brasil d'aquest estiu. Va ser en uns vuitens de final dramàtics que van acabar els 90 minuts amb empat a 1 i es van decidir a la tanda de penals.

El partit s'emmarca en la preparació que estan fent els equips de cara a la Copa Amèrica de futbol, que es jugarà de l'11 de juny al 4 de juliol d'enguany a Xile.

 

Anar al contingut