Actualitat blaugrana

Begiristain arriba a un acord amb Hernanes, del São Paulo, i Henrique, del Palmeiras

El Barça ha arribat a un acord amb dos nous jugadors. Segons Catalunya Ràdio, Txiqui Begiristain torna del Brasil amb el migcampista Anderson Hernanes (del São Paulo) i amb el defensa central del Palmeiras Henrique. La idea és que Hernanes es quedi al primer equip i Henrique sigui cedit un any. Els fitxatges, però, no es poden donar per fets perquè falta tancar els acords amb el São Paulo i el Palmeiras però des del club blaugrana s'indica que estan ben encaminats.

Actualitzat
Hernanes és un migcampista, 23 anys, polivalent, capaç de jugar en les posicions d'interior i també de migcentre. Té arribada i al Camp Nou fa temps que el seguien. El seu fitxatge no descartaria el de Hleb. Són compatibles. Els tècnics pensen en Hernanes pel mig del camp i en Hleb, més aviat, per ocupar una posició més avançada en una de les dues bandes.

El cas d'Henrique és diferent. El Barça el vol fitxar per cedir-lo almenys una temporada. És un central jove, 21 anys, i si es confirma el fitxatge jugaria cedit o bé al Brasil o bé a Europa.
Anar al contingut