L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, moments abans de celebrar el ple extraordinari del …
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, moments abans de celebrar el ple extraordinari del 5 de maig de 2016 (Horitzontal)

Barcelona aprova la modificació pressupostària amb els vots de BComú, ERC i PSC i l'abstenció de la CUP

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dijous la modificació de la pròrroga pressupostària, gràcies als vots a favor de BComú, PSC i ERC i a l'abstenció de la CUP. Com ja s'havia anunciat, CiU, PPC i C's han votat en contra en un ple extraordinari que ha durat menys d'una hora. L'alcaldessa, Ada Colau, i el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, han agraït el suport per a l'aprovació d'una modificació "necessària i justa", que incrementa en 275 milions d'euros nets el pressupost executat de l'any passat. Més que un debat pressupostari, els grups l'han convertit en un preludi del debat sobre l'ampliació del govern. Alfred Bosch (ERC) ha instat Colau a escollir soci entre republicans i socialistes; Collboni (PSC) ha reivindicat l'obra del PSC a la ciutat; i Maria Rovira (CUP) ha advertit que no avalaran la continuïtat del model "maragallista". Pisarello ha tancat el debat subratllant que quan les esquerres es posen d'acord "fan possible allò que semblava impossible.

Anar al contingut