Maresme

Artur Mas mira amb incredulitat el pla de Rodalies aprovat pel govern

El líder de CiU, Artur Mas, mira amb incredulitat el pla de Rodalies anunciat pel govern central i considera que caldrà veure sobre el terreny l'abast i l'aplicació real o si queda finalment en una promesa més. El Consell de Ministres ha aprovat una inversió de 4.000 milions d'euros en set anys "per millorar i potenciar" les infraestructures de Rodalies Renfe a Barcelona, segons ha anunciat la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega. Els 4.000 milions serviran per construir 9 noves estacions, 11 nous intercanviadors i 25 quilòmetres de via de nova creació.

Actualitzat
El president de CiU, Artur Mas, ha declarat que no es creurà les inversions del pla de Rodalies de Barcelona aprovat avui fins que les vegi, i ha vist "escandalós" que el servei a Catalunya estigui en una situació de "tanta inferioritat" respecte a altres d'Espanya, com el de Madrid. En declaracions als periodistes abans de reunir-se amb representants del sector turístic de Calella, al Maresme, ha recordat que són els usuaris els que pateixen les conseqüències d'aquest mal servei.

Pel que fa al primer aniversari de l'arribada de l'AVE a Barcelona, ha recordat que va arribar "tard, malament i amb presses", perquè el govern tenia ganes de "tallar la cinta" abans de les eleccions generals. Així i tot, n'ha celebrat l'aniversari, perquè CiU sempre ha estat impulsora de l'AVE, però sí que ha criticat que no hagin de passar-hi trens fins al 2010 pel túnel entre Figueres i Perpinyà, mentre el govern ha d'indemnitzar l'empresa que l'ha construït.
Anar al contingut