Girona

Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida proclamen a Girona CiU com el "vot útil catalanista"

Josep Antoni Duran i Lleida ha tancat aquest dimecres al vespre la campanya a Girona amb un míting al Palau de Congressos de la ciutat. Girona és una demarcació on CiU espera aconseguir 3 diputats i 3 senadors aquest diumenge dia 20. L'acte l'ha obert l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, i hi han intervingut els candidats per la circumscripció al Congrés, Jordi Xuclà, i al Senat, Joan Bagué.

Actualitzat
El líder de la federació, Artur Mas, ha coincidit amb Xuclà a celebrar l'acord anunciat aquest dimecres entre la companyia aèria Ryanair i el govern de la Generalitat. Segons Mas, es tracta d'"un bon acord" que fa respectar Catalunya davant de tothom i ha criticat el PSC per "fer la punyeta" durant les negociacions dels últims mesos. El president de CiU ha fet una crida per concentrar en la federació el vot catalanista i l'ha presentat com el vot útil català en contraposició al vot útil espanyolista al PSC i el PP.

Per la seva banda, el cap de llista de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que "amb un PSC desaparegut i una Esquerra Republicana testimonial, més que mai CiU és la millor -de fet, és l'única- força que podrà defensar els interessos de Catalunya a Madrid. La resta ens ajudarà a consolidar la majoria absoluta del PP o a premiar com ha governat el senyor Rodríguez Zapatero o la senyora Chacón."
Anar al contingut