Inés Arrimadas, aquest dimecres, en el Parlament (ACN)
Inés Arrimadas, aquest dimecres, en el Parlament (ACN)
Barcelona

Arrimadas acusa Torra de fer una "crida per escalfar els carrers"

La líder de Ciutadans reclama a Sánchez que "reaccioni després de la crida a la desobediència" del president de la Generalitat

RedaccióActualitzat

La líder de l'oposició ha criticat el discurs d'aquest dimarts de Quim Torra al Teatre Nacional de Catalunya. En una roda informativa al Parlament, Inés Arrimadas ha dit que el president de la Generalitat exclou els catalans no independentistes i fa una crida a la desobediència. El més greu per a la responsable de Ciutadans a Catalunya és que, segons ella, Torra estigui "escalfant" l'ambient de cara a la Diada i l'aniversari de l'1-O.

"La crida a marxes, aturades, activitats com les del 3 d'octubre, quan [a l'any passat] hi va haver desenes d'actes violents. I sens dubte, de tot el que va dir ahir el senyor Torra, que no és nou però que això no vol dir que sigui menys greu, el que ens sembla més preocupant és la seva crida a escalfar el carrer."

Arrimadas espera que Pedro Sánchez reaccioni perquè Torra va dir que "desobeirà les sentències dels tribunals si no li agraden". Segons la cap de l'oposició al Parlament, el president català va tornar a "menysprear" més de mitja Catalunya amb una "retòrica que fa por".

La dirigent de Cs ha assegurat que el govern no té projecte per a Catalunya i que el seu president prefereix fer mítings on ningú el pot replicar: "No ens sorprèn el seu discurs, sabem qui és, però sí sorprèn que el PSOE miri cap a una altra banda."

Inés Arrimadas ha anunciat que Ciutadans organitzarà un acte polític dijous al vespre a Barcelona per commemorar el "cop a la democràcia" del ple dels dies 6 i 7 de setembre de l'any passat.

ARXIVAT A:
Procés catalàInés ArrimadasCs
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut