Montserrat Capdevila. (Foto: ACN)
Montserrat Capdevila. (Foto: ACN)
Barcelona

Anticorrupció demana imputar la diputada del PSC Montserrat Capdevila per malversació de fons

La Fiscalía Anticurrupció ha demanat la imputació de la diputada del PSC Montserrat Capdevila per un presumpte cas de malversació de fons públics.Hauria pagat viatges en tren de caràcter privat amb la targeta de crèdit que tenien tots els diputats per abonar les despeses de desplaçament. Capdevila ha negat haver comès mai cap delicte.

RedaccióActualitzat

La Fiscalía Anticorrupció ha demanat la imputació de la diputada del PSC Montserrat Capdevila per un presumpte cas de malversació de fons públics. Hauria pagat viatges en tren de caràcter privat amb la targeta de crèdit que tenien tots els diputats per abonar les despeses de desplaçament.  

El jutge ha obert una altra peça separada dins el "cas Mercuri", ja que, suposadament, Capdevila feia aquests viatges per acompanyar l'exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos. Com a conseqüència de la seva condició d'aforada, haurà de ser el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya qui decideixi sobre la imputació de la diputada socialista.

En una entrada al seu blog, Montserrat Capdevila assegura no haver comès mai cap acte il·lícit i afirma que tot plegat busca desacreditar-la personalment i políticament. També reconeix haver retornat, el passat mes de novembre, tot el que havia gastat amb aquesta targeta de crèdit. En total, més de 3.200 euros.

 

Anar al contingut