Di María defensant els colors del Manchester United. (Foto: Reuters)
Di María defensant els colors del Manchester United. (Foto: Reuters)
Futbol

Ángel Di María diu que el R. Madrid va enviar una carta per evitar que jugués la final del Mundial amb l'Argentina

En una entrevista radiofònica Ángel Di María ha assegurat que el Reial Madrid va enviar una carta a l'Associació del Futbol Argentí per impedir que el davanter jugués la final del Mundial davant Alemanya. El futbolista dóna resposta així a les declaracions de Florentino Pérez sobre la seva marxa del club blanc

Actualitzat

Ángel Di María no s'ha quedat callat davant les declaracions de Florentino Pérez. El president del Reial Madrid va dir divendres que l'argentí havia marxat del club blanc perquè volia cobrar el mateix que la seva gran estrella, Cristiano Ronaldo. El contraatac de l'ara jugador del Manchester United ha estat igual de contundent.

En una entrevista radiofònica Di María ha assegurat que el Reial Madrid va enviar una carta a l'Associació del Futbol Argentí per impedir que el davanter jugués la final del Mundial davant Alemanya, el 13 de juliol a Rio de Janeiro.

Di María, que finalment no va participar en el partit que tancava el Mundial a causa d'una lesió muscular, va deixar la decisió en mans del seleccionador Alejandro Sabella. "Tal com em van donar la carta la vaig estripar sense fer-ne cas", ha explicat l'argentí. La seva versió ha estat confirmada pel secretari de seleccions argentines, Julio Grondona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut