L'endemà de l'aturada general van aparèixer un centenar de cotxes amb les rodes punxades
L'endemà de l'aturada general van aparèixer un centenar de cotxes amb les rodes punxades
Verges

"Primer es van punxar rodes i ara es punxaran panxes", l'amenaça que ha rebut l'alcalde de Verges

L'hi van dir a l'alcalde el 12 d'octubre en una trucada en què es referien al centenar de cotxes amb les rodes punxades que van aparèixer al municipi l'endemà de l'aturada general

RedaccióActualitzat

A Verges, al Baix Empordà, els Mossos d'Esquadra investiguen la trucada que va rebre l'alcalde, Ignasi Sabater, el 12 d'octubre a l'ajuntament. Va ser una trucada en què l'amenaçaven que si primer "s'havien punxat rodes, ara es punxarien panxes". Sabater ho ha denunciat.

Verges es va despertar el 4 d'octubre, l'endemà de l'aturada general, amb un centenar de cotxes amb les rodes punxades. I l'alcalde ho va relacionar amb el fet que la Guàrdia Civil no havia pogut entrar al poble el dia del referèndum.

En declaracions que va fer el dia 4 a "Els matins" de TV3, Ignasi Sabater va assenyalar que sospitava de la Guàrdia Civil: "No ho puc assegurar, però no em sorprendria gens. A mi em van seguir fins al lloc de feina al meu poble. I l'1 d'octubre no van poder entrar al poble perquè estava totalment col·lapsat de tractors, jardineres i cotxes."

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut