El director de cinema Pedro Almodóvar, en una imatge d'arxiu
El director de cinema Pedro Almodóvar, en una imatge d'arxiu
Madrid

Almodóvar canvia el títol de la seva nova pel·lícula per no coincidir amb Scorsese

Finalment la pròxima pel·lícula d'Almodóvar portarà el títol de "Julieta" per evitar possibles equívocs amb la pel·lícula "Silencio" de Scorsese, que s'estrenarà al voltant de les mateixes dates

RedaccióActualitzat

Pedro Almodóvar ha canviat el títol de la seva pròxima pel·lícula, protagonitzada per Adriana Ugarte i Emma Suárez. El film portava el títol de "Silencio", però finalment el director manxec ha optat per canviar-lo per "Julieta".

El director manxec ha pres la decisió per no coincidir amb l'última proposta de Martin Scorsese. Es tracta del drama històric "Silence", protagonitzat per Liam Neeson.

Amb el canvi d'encapçalament, Almodóvar pretén evitar possibles equívocs futurs ja que totes dues produccions seran a les cartelleres durant la mateixa època. El director espanyol ja sabia el títol de la pel·lícula de Scorsese, però no hi havia donat importància fins ara.

"Julieta" s'estrenarà el 18 de març de l'any que ve. Actualment, aquesta història d'una dona al llarg de 30 anys està en fase de postproducció i el compositor Alberto Iglesias n'està acabant d'elaborar la banda sonora.

Anar al contingut