L'atac dels talibans a l'aeroport de Kabul.
L'atac dels talibans a l'aeroport de Kabul.
Kabul

Almenys 7 talibans morts en un atac suïcida prop de l'aeroport de Kabul

Dos membres del grup d'insurgents han mort quan han fet explotar els explosius que portaven damunt i els altres cinc han estat abatuts per les forces de seguretat locals després d'enfrontar-s'hi durant hores. El ministre de l'Interior ha donat per acabada l'operació per ofegar l'atac, que ha estat reivindicat pels talibans.

RedaccióActualitzat
Almenys 7 insurgents afganesos han mort en un atac suïcida prop de l'aeroport de Kabul, segons ha informat la policia. Dos membres del grup d'insurgents han mort quan han fet explotar els explosius que portaven damunt i els altres cinc han estat abatuts per les forces de seguretat locals.

El grup d'assaltants, que anava armat amb explosius, granades i armes automàtiques, s'ha refugiat en dos edificis de la zona, situada al nord-est de la capital, Kabul, i s'han enfrontat durant diverses hores amb les forces de seguretat.

El ministre de l'Interior ha donat per acabada l'operació per ofegar l'atac, que ha estat reivindicat pels talibans.

L'atac arriba l'endemà que el president afganès, Hamid Karzai, va viatjar a Qatar per assistir al fòrum anual entre els Estats Units i el món islàmic, on parlarà sobre les perspectives de diàleg per resoldre el conflicte afganès.
Anar al contingut