Barcelona

Albert Rivera, proclamat candidat a la presidència de la Generalitat per Ciutadans

Albert Rivera ha estat proclamat aquest diumenge candidat a la presidència de la Generalitat per Ciutadans. Durant el discurs d'acceptació, Rivera ha dit que Artur Mas vol "fer triar als catalans entre el pare i la mare".

RedaccióActualitzat
Albert Rivera ha estat proclamat aquest diumenge candidat a la presidència de la Generalitat per Ciutadans.

La formació ha fet públiques les llistes amb què concorrerà als comicis del 25 de novembre a les 4 circumscripcions catalanes.

Els militants de la formació van votar ahir en primàries qui ocuparà els llocs entre el segon i el cinquè de la llista de Barcelona, una llista que inclou l'exdiputada del PP Carina Mejías, que es presenta com a independent, i l'advocat Javier Nart.

Durant el seu discurs d'acceptació, Albert Rivera ha tornat a dir que Artur Mas vol "fer triar als catalans entre el pare i la mare" i ha anunciat que durant el primer trimestre de la pròxima legislatura Ciutadans exigirà al Parlament que faci les dues comissions d'Investigació que han quedat pendents per l'avançament de les eleccions.

I és què Rivera, a banda de destacar que "Catalunya ha d'estendre ponts", ha posat èmfasi en el compromís de la formació en la lluita anticorrupció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut