Crema de pneumàtics a l'N-324, a l'alçada de l'Ampolla
Crema de pneumàtics a l'N-324, a l'alçada de l'Ampolla

Accions de protesta a la tarda amb talls de circulació

Actualitzat

L'acció de protesta dels CDR contra l'empresonament d'independentistes ha tornat a complicar la circulació a les vies catalanes a la tarda.

A les Terres de l'Ebre, a l'N-340, hi ha hagut talls a l'Ampolla que han estat previnguts pels Mossos de trànsit, i han permès girar cua a uns quants conductors atrapats i, per tant, la protesta no ha provocat grans cues.

Posteriorment, els manifestants han calat foc a una muntanya de pneumàtics. Els concentrats han tallat, després, l'AP-7 en sentit nord.

 

Els CDR també han tallat l'AP-7 a l'alçada de Tortosa, en sentit nord.

La via ha quedat reoberta poc abans de les set de la tarda, però han continuat les retencions durant una estona.

 

 

La mateixa autopista AP-7, però a la comarca de l'Alt Empordà, una marxa lenta de vehicles entre Agullana i la Jonquera ha provocat set quilòmetres de cues.

A la mateixa autopista, en sentit sud, una altra marxa lenta entre Vilademuls i Fornells han arribat a provocar tres quilòmetres de retencions. Hi han participat més de 200 cotxes convocats pels CDR.

 

A l'A-2, a l'altura de Soses, hi ha hagut talls des de mig matí que han acabat, a la tarda, amb la càrrega dels Mossos contra uns 300 manifestants. Hi ha hagut un ferit amb contunsions, que han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Una cinquantena d'efectius han aconseguit desallotjar la via, que ha quedat reoberta cap a les 7 de la tarda.

 

A quarts de sis de la tarda també s'ha tallat l'N-154 i l'N-152 a Puigcerdà.

 

 

A les 8 del vespre, el concentrats han tornat a deixar passar els vehicles en aquest punt de la frontera amb França.

I un altre punt on hi ha concentracions és davant de l'estació de Sants de Barcelona. Des de les sis de la tarda, hi ha anat arribant gent, convocada pels CDR, demanant la llibertat dels presos polítics. La zona també s'ha omplert de furgonetes dels Mossos d'Esquadra, que blinden l'entrada a la terminal.

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitProcés catalàArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut