L'advocat Javier Gómez de Liaño, a la seva arribada a la presó de Soto del Real, per reunir-se amb Luis Bárcenas. (Foto: EFE)
Gómez de Liaño ha saludat els periodistes que feien guàrdia a les portes del centre penitenciari.
Madrid

L'advocat de Bárcenas nega que el seu client sabés res de la publicació dels SMS amb Rajoy

L'advocat de Bárcenas nega que el seu client sabés res de la publicació dels SMS amb Rajoy. L'extresorer del PP compareixerà aquest dilluns davant el jutge Ruz després de les revelacions publicades aquest diumenge pel diari "El Mundo" sobre el presumpte finançament il·legal del PP.

RedaccióActualitzat
L'advocat de Luis Bárcenas, Javier Gómez de Liaño, assegura que el seu client no sap res de la publicació de suposats SMS entre l'extresorer del PP i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Així ho ha dit després de reunir-se amb Bárcenas a la presó de Soto del Real, a Madrid, per preparar la compareixença, aquest dilluns, de l'extresorer del PP davant el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz.

El lletrat ha afirmat que ni ell, ni la dona de Bárcenas ni el mateix extresorer sabien res de la filtració dels missatges de mòbil i ha recordat que el seu client està empresonat, per la qual cosa, argumenta, no ha pogut estar implicat en la seva difusió. Gómez de Liaño no creu tampoc que aquesta qüestió pugui afectar el procés judicial.

L'advocat ha evitat comentar l'estratègia de defensa, però assegura que l'objectiu "no serà un atac al govern", i afegeix que ni el jutge, ni el fiscal ni ell com a lletrat ho permetrien.

Diu que ha aconsellat a Bárcenas que sigui sincer, que confiï en els jutges i els fiscals i que vagi amb la veritat perquè és com es pot arribar a la justícia.

Gómez de Liaño té previst demanar quan sigui el moment llibertat sota fiança i d'altres mesures cautelars "raonables" per a Bárcenas, de qui ha dit que està bé i que dorm bé.

Bárcenas compareixerà aquest dilluns davant el jutge Ruz després de les revelacions publicades aquest diumenge pel diari "El Mundo" sobre el presumpte finançament il·legal del PP.
Anar al contingut