Imatge d'arxiu de l'advocat Emili Cuatrecasas
Imatge d'arxiu de l'advocat Emili Cuatrecasas
Barcelona

Imputats l'advocat Emili Cuatrecasas i la seva exdona per defraudar 4 milions d'euros a Hisenda

L'advocat Emili Cuatrecasas, soci principal del bufet que porta el seu nom, i la seva exdona, Mercedes B., estan citats a declarar com a imputats per un presumpte frau de gairebé 4 milions d'euros. Un jutge de Barcelona els ha acusat d'haver defraudat aquesta quantitat dels impostos de societats, patrimoni, IRPF i IVA. Tots dos hauran de declarar el 24 de febrer.

RedaccióActualitzat
Segons fonts judicials que cita l'agència Efe, el jutge ha admès a tràmit la querella que la Fiscalia va presentar contra Cuatrecasas, que està acusat de deu delictes contra la Hisenda Pública. La seva exdona s'hauria beneficiat de més de 140.000 euros a través d'aquest suposat frau.

La querella es basa en un informe de l'Agència Tributària dels anys 2006-2008. Segons la Fiscalia, Cuatrecasas es va deduir com a despeses vinculades a una activitat empresarial diners gastats en habitatges, barques, mobiliari, personal de servei, viatges i altres afers domèstics. A més, va dissenyar una trama d'empreses per esquivar l'impost del patrimoni i va simular contractes d'arrendament de béns seus, com ara les dues segones residències de Garós i Fontanilles, nou automòbils, una embarcació d'esbarjo, dos amarratges i un àtic al passeig de Gràcia de Barcelona.
Anar al contingut