L'alcalde de Pilas ha explicat que tres de les víctimes eren originàries del municipi (EFE)
L'alcalde de Pilas ha explicat que tres de les víctimes eren originàries del municipi (EFE)

5 morts d'una família a Pau en un crim múltiple amb possible motivació masclista

La investigació apunta que un home hauria mort la seva dona i els seus sogres, de nacionalitat espanyola

RedaccióActualitzat

Cinc persones han mort en un incendi intencionat al centre de la ciutat de Pau, al sud-oest de França. Totes les víctimes eren de la mateixa família. I quatre d'elles eren d'origen espanyol, segons fonts municipals. Les primeres investigacions apunten que el foc l'hauria causat un home, de nacionalitat marroquina, que després s'ha suïcidat.

Les mateixes fonts municipals indiquen que els cinc morts són els tres ocupants de la vivenda, una parella i el seu fill de dos anys, a més dels pares de la mare, que havien arribat des d'Espanya per visitar-los. La investigació apunta que l'home hauria matat els altres tres adults i, tot seguit, s'hauria suïcidat, mentre que el nen hauria mort a causa de l'incendi, ja que no presentava ferides externes.

Una trentena de veïns han hagut de ser evacuats a causa de les flames que han afectat l'edifici de cinc plantes. L'immoble està situat al carrer Richelieu de la ciutat situada als Pirineus Atlàntics.

Segons han explicat alguns veïns, la família, que procedia del municipi sevillà de Pilas, s'havia traslladat a aquesta casa de Pau fa un any, després que la dona va trobar feina en una escola de Pau com a professora.

 

 

La repatriació dels quatre espanyols morts a Pau en aquest suposat cas de violència masclista la gestionaran les autoritats franceses ja que es tracta d'una qüestió que s'està investigant. L'Alcalde de Pilas, José Leocadio Ortega, ha confirmat que tres de les quatre víctimes mortals eren d'aquest municipi. La quarta era d'Arahal, també prop de Sevilla.

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut