Blanes

4.000 polseres liles a la festa major de Blanes per lluitar contra el masclisme

RedaccióActualitzat

4.000 polseres liles amb el lema "Ensorra el masclisme" es reparteixen durant la festa major de Blanes per conscienciar i sensibilitzar contra les agressions sexistes. S'ha escollit el festival de música jove Ensorra't per iniciar aquesta campanya.

La campanya forma part del pla engegat per l'Ajuntament fins al 2020. Blanes celebra aquests dies el 48è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava.

Punt Lila d'informació contra agressions sexistes: 'Ensorra el Masclisme'

S'ha habilitat un Punt Lila d'informació i suport contra les agressions sexistes. Sandra Palau, de la Comissió de Gènere d'Ensorra't, explica que aquest punt vol ser un centre de suport tant per a víctimes com per a testimonis d'agressions sexuals:

" La gent es pot apropar, demanar informació i fer preguntes. I i hi ha algun tipus s'assetjament, si el vius tu com a dona o com a col·lectiu LGTBI o bé si ets testimoni d'una agressió pots venir i comunicar-ho, i tens tot el suport que necessitis"

Concurs Internacional de Focs d'Artifici de Blanes

La pluja que va fer acte de presència a quarts de deu del vespre, i va entorpir els primers minuts de l'espectacle, no va deslluir l'arrencada del 48è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava.

Un espectacle que cada nit segueixen milers de persones, que ja des de la tarda s'apleguen a la sorra de la platja per gaudir dels castells de focs artificials.

S'espera que vinguin fins a un milió d'espectadors al llarg dels sis dies que duren els focs.

 

 

Hi participen tres empreses de l'estat espanyol i tres d'estrangeres. Qui guanyi s'endurà 6.000 euros i dos contractes per disparar de nou. El veredicte se sabrà divendres.

ARXIVAT A:
Masclisme Agressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut