"Durant la tempesta"
"Durant la tempesta"
Film amb participació de TV3

Torna als cinemes "Durant la tempesta" després del seu èxit internacional

Demà, 12 d'abril, "Durant la tempesta", es reestrenarà a la gran pantalla. La pel·lícula, amb participació de TV3, és un thriller del director català Oriol Paulo que està batent records a nivell mundial i s'ha convertit en el títol espanyol més vist a l'estranger des de "Contratemps".

Després d'estrenar-se als cinemes espanyols el 30 de novembre, "Durant la tempesta", una pel·lícula d'Oriol Paulo amb participació de TV3, retorna a les sales. El llargmetratge, protagonitzat per Ariadna Ugarte, Chino Darín, Álvaro Monte i Javier Gutiérrez, es reestrenarà a més de 29 sales espanyoles després de la bona rebuda que ha tingut a l'estranger. A la Xina, on es va estrenar el 28 de març, "Durante la tormenta" ha tingut un espectacular èxit de taquilla  i ja ha aconseguit més de 3,2 milions d'espectadors i ha recaptat més de 15,5 milions de dòlars.

En aquest thriller dramàtic de ciència-ficció tot neix i tot mor amb els personatges, i és a través d'ells que l'espectador viatjarà de la mà d'una mare desesperada per trobar la seva filla, que sembla que no ha existit mai. Dues tempestes separades per 25 anys enllacen una trama angoixant i laberíntintica que passa en un mateix espai sobre una dona assassinada i una filla desapareguda. Només en 72 hores s'acabarà descobrint la veritat, el temps que dura la tempesta. És un llargmetratge basat en la força de la dona, de l'amor i de la maternitat, en la força de creure en un mateix per sobre de tot i més enllà d'una realitat determinada.

"Durante la tormenta" és una carrera a contrarellotge que juga també amb relativitats i jocs de miralls. Dues històries temporals paral·leles amb la possibilitat d'alterar un fet del passat sense per això modificar-se res del present. En aquest dramàtic decurs dels esdeveniments, la protagonista (Vera) haurà de descobrir quina peça del passat va canviar-ho tot quan va salvar aquell nen durant la tempesta gràcies a una interferència en el televisor de la casa on viuen. I si la realitat que ens envolta fos una mera il·lusió? Què passaria si tot el que es percep fos només una projecció distorsionada que amaga una naturalesa diferent? Què passaria si el present no fos més que un conjunt d'esdeveniments absolutament aleatoris als quals s'anomena destí? La pel·lícula es planteja totes aquestes preguntes. Es tracta d'un puzle estructurat en dos temps, en dues realitats, que a poc a poc van modelant la naturalesa del sentiment més complex de l'ésser humà: l'amor.

El director català ja va triomfar entre el públic xinès amb "Contratemps". Les descàrregues pirates l'havien fet coneguda i això va portar molta gent a les sales. Va fer història en recaptar 26 milions de dòlars als cinemes, la més taquillera del 2017 a la Xina. Ara molts espectadors xinesos han anat a veure "Durante la tormenta" perquè ja coneixien Oriol Paulo com a director.  

"Durante la tormenta" és una pel·lícula produïda per Atresmedia Cine, Think Studio, Colosé Porducciones i Mirage Studio AIE amb col·laboració amb Marrowbone S.L.U., i la participació de Televisió de Catalunya, Atresmedia, Netflix, Vodafone, Cosmopolitan TV i Audiovisual S.G.R., amb la col·laboració especial de Warner Bros.

Sinopsi:
Una interferència entre dos temps fa que la Vera, una mare feliçment casada, salvi la vida d'un noi que va viure a casa seva 25 anys abans. Tanmateix, les conseqüències de la seva bona acció provoquen una reacció en cadena que fa que desperti en una nova realitat, en la qual la seva filla no ha nascut mai.

 

Fitxa tècnica:

Direcció: Oriol Paulo
Guió: Oriol Paulo i Lara Sendim
Producció: Mercedes Gamero, Eneko Lizarraga Arratibel, Mikel Lejarza, Jesús Ulled Nadal i Jaime Romero.
Producció executiva: Sandra Hermida i Laura Rubirola Sala.
Directora de producció: Sandra Hermida
Director de fotografia: Xavi Giménez
Música: Fernando Velázquez

Anar al contingut