Finalitza la convocatòria d'ajuts a la recerca sobre malalties mentals

Ahir, 23 de març, es va tancar el termini per a la presentació de projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre malalties mentals que seran finançats

Ahir, 23 de març, es va tancar el termini per a la presentació de projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre malalties mentals que seran finançats amb els fons recaptats durant La Marató de 2008.





Fins al moment s'hi ha presentat 124 projectes, tot esperant de comptabilitzar els que es remeten per correu postal. Per tant, aquesta xifra s'incrementarà en els propers dies.

Un cop registrats i revisats, els projectes seran lliurats a l'Agència d'Avaluació, Recerca i Tecnologia Mèdiques, del Departament de Salut, perquè gestioni el procés d'avaluació, tot seguint un procediment per consemblants (peer review) d'àmbit internacional, que en garanteix la rigorositat i transparència.

Els projectes que resultin millor valorats en aquesta avaluació, segons la seva rellevància, qualitat, rigor metodològic i aplicabilitat, seran finançats amb els fons obtinguts amb La Marató 2008.

La resolució de l'avaluació es farà pública el proper mes de novembre.
Anar al contingut