Agraïment als equips dels programes de TVC i Catalunya Ràdio que han fet donatius a La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 ha ingressat un total de 48.160 euros provinents dels premis obtinguts pels professionals de diversos programes de TV3 i de Catalunya Ràdio durant el 2008

La Fundació La Marató de TV3 ha ingressat un total de 48.160 euros provinents dels premis obtinguts pels professionals de diversos programes de TV3 i de Catalunya Ràdio durant el 2008. Per aquest motiu, la Fundació vol transmetre el seu agraïment als equips d'aquests programes, acció que ens fa sentir especialment orgullosos en comprovar que les mostres de solidaritat i d'implicació també es fan evidents entre els nostres professionals.

Aquesta aportació s'afegirà a la recaptació corresponent a La Marató del 2008, que es destinarà al finançament de projectes de recerca biomèdica sobre malalties mentals.

Els programes són els següents:

- "Habitacions a preu de pis" ("30 Minuts"), premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació, categoria televisió, atorgat per l'Ajuntament de Barcelona (Barcelona, 29 de gener del 2008).

- "Un lloc estrany", premi per la Diversitat en l'Audiovisual, en la categoria de programa de televisió, atorgat per la Mesa per la Diversitat en l'Audiovisual. (Barcelona, 27 de maig del 2008).

- "Diabetis: quan el dolç amarga" ("Quèquicom"), guanyador de l'edició a Espanya del Premi Novo Nordisk Media 2008 a la millor contribució dels mitjans espanyols que informen a la població de la diabetis i els seus problemes. (Madrid, 20 de juny del 2008).

- "El cor de la ciutat", Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de televisió, atorgat per la Generalitat de Catalunya. (Barcelona, 20 d'octubre del 2008).

- "Un nadó per salvar els fills" ("30 Minuts"), premi a una obra periodística sobre bioètica atorgat per la Fundació Víctor Grífols i Lucas. (Barcelona, 28 d'octubre del 2008).

- "El cordó que salva vides" ("Quèquicom"), tercer premi del Certamen de Cine Médico, Salud y Telemedicina "Videomed". (Badajoz, 21 de novembre del 2008).

- "El cordó que salva vides" ("Quèquicom"), premi Boehringer Ingelheim al Periodismo en Medicina, categoria audiovisuals. (Barcelona, 24 de novembre del 2008).

- "El suplement" (Catalunya Ràdio), premi Turisme de la Generalitat de Catalunya (Barcelona, novembre de 2008).


Carme Basté
Directora de la Fundació La Marató de TV3

Anar al contingut