Selva

Amer

Clàssic Amer

Concert de música

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Parroquial

L'entitat informa: Concert de música clàssica i bandes sonores.

Anglès

Agrupament Escolta i Guia de Sant Miquel d'Anglès

Camina per La Marató!

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de l'Agrupament Escolta

L'entitat informa: Caminada popular oberta a tothom i per a totes les edats, per l'entorn, amb avituallament a mig camí. S'anirà fins a l'ermita de Sant Amanç.

CAP Anglès

Encén la neurona!!

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Parquing CAP d'Anglès

L'entitat informa: El dia 14 desembre encendrem una neurona plena d'espelmes amb gots de colors a fora del CAP d'Anglès. Mentre veiem el vídeo de la Marató i escoltem música, podrem menjar xocolata calenta amb coca. Animeu-vos!!! i feu el vostre donatiu!!

Fedac Vall dels Àngels

Pessebre Vivent

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Paratge de Can Ciscot

L'entitat informa: Es tracta de l'únic Pessebre Vivent que es celebra al poble d'Anglès i que va a càrrec de l'escola de les Germanes Dominiques FEDAC Anglès, amb la col·laboració de mestres, pares i alumnes de l'escola. És un acte obert a tothom on l'únic que es demana és la voluntat per col·laborar amb La Marató

Arbúcies

Casa de Repòs

Paradeta de manualitats feta pels residents

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: La residència 'Casa de Repòs' ubicada a Arbúcies, realitza per a La Marató de TV3, una parada on es venen manualitats fetes pels residents.

Convergència i Unió d'Arbúcies

Taller de tions de Nadal

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Taller infantil de fer i decorar el tió de Nadal

Escola de dansa d'Arbúcies i grups aeròbic de la Regidoria d'Esports

Flashmob per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pista Poliesportiu Can Delfí

L'entitat informa: Com que ens agrada ballar, des de l'Escola de dansa d'Arbúcies i els grups d'aeròbic de la Regidoria d'Esports d'Arbúcies, farem la Flashmob de La Marató. Tothom hi és convidat!

Escola de Futbol arbucienca

Fes un xut per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp futbol Can Pons

L'entitat informa: Xocolatada per tothom i a continuació concurs de xuts, partidets de futbolí humà,partidets de futbol 3x3. Per totes les edats.

Escola Vedruna d'Arbúcies

VII Pessebre Vivent Solidari amb La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Carrer Magnes, 6 - Davant Escola Vedruna

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola Vedruna d'Arbúcies, de P3 a 6è, fem un pessebre vivent on es representen diferents quadres del naixement de Jesús. Es fa a l´espai natural del carrer i dins la mateixa escola. És un acte obert a tothom.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Arbúcies - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

GastroArb, Associació Gastonòmica

Curs de cuina de Nadal

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Escola Doctor Carulla

L'entitat informa: Cada mes fem un curs de cuina i hem pensat que el curs d'aquest mes de desembre, els beneficis obtinguts, els destinarem a La Marató de TV3.

Institut Montsoriu - 2n de Batxillerat

Taller de jocs de memòria

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sala d'actes de l'Hotel d'Entitats

L'entitat informa: L'activitat consisteix en un taller de jocs de taula per a exercitar les facultats psicomotores a través d'activitats lúdiques. Estan organitzades per estudiants de 2n de Batxillerat i dirigides a tots els públics.

Mercat Re-Adorable

Rifa del mercat Re-Adorable

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Cafeteria Restaurant Rallye

L'entitat informa: Durant la III edició del mercat re-adorable d'aquest any farem una rifa d'un lot de productes catalans. Tota la recaudació va íntegrament a La Marató d'aquest any. Per participar compra la teva butlleta a la cafeteria rallye d'Arbúcies.

Tiva - Tiva

Presentació del DVD de Ral·lis Sideways

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Teatre Llar de Jubilats

L'entitat informa: Presentació del DVD de Ral·lis Sideways, The best of 2013, de Passats de Canto. Preu entrada: 2 € Preu entrada i DVD: 10 €

Blanes

Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes

Activitats solidàries diverses per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça de la Gent Gran

L'entitat informa: Les activitats programades per l'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, van ser molt variades: Venda de pastissos, jocs, tallers, dinàmiques de conscienciació, espectacles musicals itinerants per tot el poble. Una bona manera de fer partícips als nens i nenes de l'agrupament de totes les edats.

Associació de Dones Artesanes de Blanes

Tai-txi al Jardí Botànic Marimurtra

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Jardí Botànic Marimurtra

L'entitat informa: Practicarem diferents series del Tai-txi, la de 8, la de 16 ,la de 24, espasa, ventall i pal. I tot això en el marc incomparable del Jardí Botànic Marimurtra

Associació de Veïns Raval i Associació de Veïns Sa Carbonera

Pessebre vivent

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pati de l'Esglesia Santa Maria de Blanes

L'entitat informa: L'activitat es durà a terme el 14 i el 15 de desembre de 18.30 - 20.30h Pessebre vivent amb interpretacions d’escenes dels pastores de Pastors i Misteris d’autor blanenc Pere Puig i Llensa, un mercat d’oficis i cantada de nadales per part dels nens de l’AV Sa Carbonera i altres corals blanenques

Biblioteca Comarcal de Blanes

Llibres que curen

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Biblioteca Comarcal de Blanes

L'entitat informa: Venda de llibres procedents de donatius de particulars. Aquest llibres han passat un procés de selecció i no han estat inclosos al nostre fons. El preu de cada document és d'1 €.

Cafeteria Casa Oliveras

Fes un Cafè per La Marató

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Cafeteria Casa Oliveras

L'entitat informa: Casa Oliveras ingressarà l'import de tots els cafès que es despatxin aquest dia per a La Marató de TV3

Can Vinyes de Blanes

Vegan i Tango day a Can Vinyes

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Girbau, 14

L'entitat informa: Jornades lúdico-solidàries a casa nostra. Al matí, servirem esmozars. Després, transformarem els baixos en un petit restaurant de dues taules i sevirem un menu vegà de dos plats i postre. A la tarda, els ballarins David i Patri oferiran un taller d’introducció al tango argentí.

Cooperativa Vida Sana i els Alumnes de 2n de primària del Col·legi Cor de Maria de Blanes

Fes de Pagès i col·labora amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Al pati de l'escola Cor de Maria de Blanes

L'entitat informa: La cooperativa de pagesos Vida Sana som un grup d'alumnes de segon de primària del col.legi Cor de Maria de Blanes que el divendres 13-12-13 va vendre als pares i alumnes de l'escola uns planters d'enciams a canvi d'1€ com a col.laboració per les Malalties Neurodegeneratives de La Marató.

Escola de Dansa Daina

Dansa per La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre de Blanes

L'entitat informa: Trobada d'escoles de dansa i entitats culturals.

Escola Mossèn Joan Batlle

Marató de jocs

Data:

L'entitat informa: Diferents jocs i esports adaptats, goalball, circuïts amb cadires de rodes i handbikes, taller de manualitats del bosc dels desitjos i maquillatge, circ, bitlles catalanes, taller de joc simbòlic, on els alumnes i famílies poden participar pagant una quantitat simbólica a l'entrada de l'escola.

Escola Sa Forcanera

Tómbola per la marató de tv3

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Els i les Mestres de l'escola amb l'ajut d'algunes famílies aportem objectes que tot seguit seran sortejats als alumnes de l'escola. Per participar en aquest sorteig caldrà comprar una butlleta amb preu mínim d'un euro.

Institut s'Agulla

Activitats diverses d'implicació de l'alumnat

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Plaça

L'entitat informa: Activitats de lleure per la mainada, sortejos de paneres i sopars i recollida d'aportacions dels familiars de l'alumnat.

Institut Sa Palomera de Blanes

Menja per La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Institut Sa Palomera

L'entitat informa: L'activitat va consistir en vendre pastissos que van fer els alumnes de 4t d'ESO i batxillerat. Cada tros de pastís costava 1€. Vàrem recaptar un total de 267€.

Oficina de Català de Blanes, Consorci per a la Normalització Lingüística

Tastets de cuines del món

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Passeig de Mar

L'entitat informa: Els alumnes i les parelles lingüístiques de l'Oficina de Català de Blanes, CPNL, oferiran tastets de cuines del món al preu d'1 € a tota la població de Blanes, a benefici de La Marató.

Rotaract Club Es Portell

IV Tómbola solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Passeig de Dintre - Enfront de l'Ajuntament

L'entitat informa: El Club Rotaract Es Portell organitza per quart any consecutiu la Tómbola Solidària. Tothom qui vulgui hi podrà participar fent un donatiu per la Marató i emportant-se un obsequi. Cal destacar que els premis són aportacions fetes pels comerços de Blanes i rodalies.

Bonmatí

Associació Anar-hi Anant

Anar-hi Anant amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Bonmatí

L'entitat informa: Caminada al voltant del poble, d'aproximadament uns 8 km, passant per la Capella de Sant Julià del Llor. Hi haurà esmorzar a l'arribada a l'envelat i avituallament pel camí.

Breda

Ampa Escola Montseny Breda

L'Arbre dels desitjos

Data:
Hora:
10:13
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: L'Arbre dels desitjos: Cada nena i cada nen penjarà el seu desig a l'arbre en forma de postal de Nadal. D'altra banda, s'anirà deixant la voluntat tot resseguint el logo de La Marató.

Dones de Breda

Pessebre Vivent

Data:
Hora:
18:20
Lloc:
Pel casc antic de Breda

L'entitat informa: Enguany l'associació de Dones de Breda destinarà 0,50 cèntims de les entrades del pessebre vivent del pròxim 22 desembre, per La Marató.

Escola Bressol El Petit Montseny

Nadal al Petit Montseny

Data:
Lloc:
Escola Bresol El Petit Montseny

L'entitat informa: Com cada any, els nens i nenes de l'Escola Bressol El Petit Montseny realitzaran ornaments de Nadal i postals per a vendre'ls. Durant la primera quinzena de desembre durem a terme l'activitat. La recaptació obtinguda de la venda anirà destinada a La Marató de TV3.

Taller de Músics de Breda

Dóna amb nota

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Actuació amb música en viu amb 35 músics i cantants. Farem una volta a la tornada del tema Oh happy day, per cada donatiu rebut.

Caldes de Malavella

Ajuntament de Caldes de Malavella

Subhasta de quadres del concurs de pintura ràpida

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Durant tot el matí es realitzarà una subhasta dels quadres provinents del concurs de pintura ràpida. Si voleu adquirir una obra per adornar a casa vostre i voleu col·laborar amb La Marató, ja sabeu... Juntament amb l'Ajuntament , hi ha els Organitzadors del concurs de Pintura ràpida

Assemblea Nacional Catalana de Caldes de Malavella

Parada de productes catalans en el mercat de Nadal

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Posaran una parada en el mercat de Nadal de Caldes on vendran productes catalans. Donaran part de la recaptació dels productes venuts a La Marató.

Associació de Comerç de Caldes de Malavella

Parada de venda d'objectes diversos a Fira Nadal

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Parada de venda d'objectes diversos per a recollir fons per La Marató de TV3 d'enguany. Estarà ubicada dins del Mercat de Nadal.

Associació Gastronòmica de Caldes de Malavella

Escudella concert i Tastet d'escudella de Nadal

Data:
Hora:
22:30
Lloc:
Teatre Municipal

L'entitat informa: Concert de Música lírica a càrrec de Marisol Uceda i Òscar Puig, veus, i Toni Salvador, teclats. Entrada: Aportació voluntària per a La Marató. Es lliurarà un val per l'Escudella Solidària de l'endemà que es farà a partir de les 12.00 del migdia.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament Vell

L'entitat informa: Tastet d'escudella de Nadal per començar a preparar-nos per les festes nadalenques.

Cap de Caldes de Malavella

Xerrada sobre malalties neurodegeneratives

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Annex de la casa Rosa

L'entitat informa: Xerrada a càrrec de la doctora Carolina Roig i de la infermera Àngels Vicente sobre les malalties neurodegeneratives.

Club Patí Caldes de Malavella

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Sortida: Comissaria de Policia

L'entitat informa: Patinada popular pels carrers de Caldes de Malavella. Es pot anar amb patins de tota mena, patinet... Sortida: Davant de la Comissaria de Policia Arribada: Plaça de l'Ajuntament nou

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Partidets d'exhibició d'hoquei sobre patins i xocolatada solidària per a recollir fons per a La Marató.

Club Patinatge Artístic de Caldes de Malavella

Festival de patinatge artístic

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports - Llagostera, s/n

L'entitat informa: Actuacions dels nostres patinadors/res, individualment i en grup. Hi participaran clubs convidats. A la mitja part es rifaran 3 paneres. Hi haurà servei de bar i mercat de 2a mà de patinatge.

Club Voleibol Caldes de Malavella

Tradicional Quina per La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Gimnàs Ceip Sant Esteve, entrada pel Carrer Girona

L'entitat informa: Tradicional Quina per la a recollir fons per a La Marató, amb excel.lents premis cedits per les entitats i els comerços locals, repartits en magnífics lots.

Colla Gegantera de Caldes de Malavella i Grallers Escaldats

Cercavila de gegants i grallers pels carrers

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pels carrers de Caldes

L'entitat informa: Cercavila dels Gegants i dels Grallers pels carrers de Caldes, animant el dia de La Marató i convertint-lo en un acte festiu.

Espaicaixa de Caldes de Malavella

Parada de venda de postals amb flors seques

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Si voleu comprar postals de Nadal o punts de llibre amb flors seques, podeu arribar-vos a la zona de davant de la Casa Rosa per a comprar-ho. Avancem-nos a les festes de manera solidària

Esplai Sant Esteve

Mercat solidari de tallers amb material reciclat

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Vall-Llobera

L'entitat informa: Entre les 10 i les 13 hores es realitzarà un Mercat Solidari amb tallers de material reciclat, racó de manualitats i pintura a l'asfalt. L'objectiu és recollir diners per La Marató d'enguany

Llar d'Avis de la Casa Rosa

Xocolatada

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Xocolatada solidària per a recollir fons destinats a La Marató.

Parròquia de Caldes de Malavella

Activitats pels nens de catequesi

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Església Parroquial i Plaça de l'Església

L'entitat informa: Missa de catequesi, entrada del Tió solidari per part de les persones de l'Espai Jove Parroquial amb recollida d'aliments destinats a Càritas Parroquial. Hi haurà urna per recollir fons per a La Marató d'enguany.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Encesa de les llums de Nadal i Cantada de dues Nadales per part dels nens de la Catequesi. Hi haurà urna per a recollir els donatius destinats a La Marató.

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Església Parroquial

L'entitat informa: Concert del Grup Musical Calidae. Hi haurà urna per a recollir els donatius destinats a La Marató. Juntament amb la Parròquia ho organitza el Grup Calidae.

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Església Parroquial

L'entitat informa: Missa del Pollet, missa de Nadal destinada als nens i nenes del nostre poble. En acabar, Mini Concert de dues nadales realitzat pels nens de la Catequesi. Hi haurà urna per recollir els fons destinats a La Marató

Unió Esportiva Caldes de Malavella

Partit de futbol entre UE Caldes i Fornells

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Camp de Futbol de Can Bernardí

L'entitat informa: En el partit de futbol de lliga entre la UE Caldes i el Fornells, la recaptació de l'entrada d'aquest dia anirà destinada a La Marató de TV3

Hostalric

Ampa i Escola Mare de Déu del Socors

Teatre: Buscant un avet de Nadal i cantada nadales

Data:
Lloc:
Gimnàs de l'escola

L'entitat informa: Dates de les actuacions: 18-12-13 ed.Infantil (p3,p4,p5) c.Inicial (1r,2n.) 19-12-13 c.Mitjà (3r,4rt) c.Superior (5è,6è) Recaptació: a l'entrada del gimnàs. (amb antel•lació s'informarà de l'horari de les actuacions)

Club Patí Hostalric

20 Anys sobre rodes

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Poliesportiu d'Hostalric

L'entitat informa: Festival de Patinatge. Aniversari del Club: 20 anys sobre rodes.

Colla Gegantera d'Hostalric

Cercavila de Gegants

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plantada Avinguda Fortalesa amb Carrer Girona

L'entitat informa: Cercavila de Gegants pel poble, plantada a l'Avinguda La Fortalesa amb Carrer Girona, Avinguda Fortalesa, Via Romana, Carrer Major, Plaça dels Bous, Carrer Raval i Ajuntament.

Famílies Escola Bressol El Patufet

Esmorzar i berenar solidari

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Bressol El Patufet

L'entitat informa: Les famílies de l'Escola Bressol El Patufet oferiran esmorzar i berenar a totes les persones que acompanyin o que vinguin a buscar als nens i nenes a l'escola. Aportaran una quantitat per un tros de coca i una mica de suc.

Hostalric amb l'Arnau

Activitats Entitats Solidàries amb l'Arnau

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Domus Sent Sovi

L'entitat informa: Els nois de can panxu,mas bossoms i mir perruquers,us conviden a gaudir de la seva activitat imatge i bon gust que us tranportara al sete cel accentuant tots els vostres sentits.amb la seva fusio imatge-gastronómia.t'hi apuntes?us hi esperem!

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Els nostres esportistes no es queden enrera així que...el futbol sala d'hostalric ens faran gaudir amb un partit d'exjugadors del club. us hi apunteu?

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: I despres d'un gran partit...la solidaritat no degenera fes-l'hi un gol els nois de futbol sala intentaran parar els teus xuts o aconseguiran? tothom que aconsegueixi marcar un gol tindra una gran recompensa gracies a mon melus

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Local social penya barcelonista

L'entitat informa: Recaptaran donatius al local social durant el partit barça-villareal! Qui guanyara???

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Seu del club

L'entitat informa: Fem treballar el cap? el club d'escacs organitza primer social d'escacs ce hostalric. us hi esperem!

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plantada Avinguda Fortalesa amb Carrer Girona

L'entitat informa: Cercavila de gegants pels poble,plantada a l'avinguda la fortaleza amb carrer Girona,avinguda fortaleza,via romana,carrer major,carrer raval i ajuntament.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: 20 anys sobre rodes!!aprofitant que el club esta d'aniversari..quina millor manera que celebrar-ho tots junts amb la marató,el club patí ens oferira un festival inolvidable!!us hi esperem! i a la mitja part balla per la marató la seva flashmob t'ho passaras d'alló mes be!

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: I qui millor que ateneu per una gran final de festa,ells són els encarregats de omplir-nos la panxa amb la seva xocolatada. vine us esperem a tots!

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Els dojo la selva ens mostraran les maravelles de les arts marcials i ens faran una exhibició espectacular. vine!

Data:
Lloc:
Gimnàs de l'escola

L'entitat informa: L'ampa i l'escola mare de deu dels socorrs organitza una cantada de nadales i l'obra de teatre buscant un avet. 18/12/13 els mes petits, p3,p4,p5i c.inicial 1ºi 2º. 19/12/13 els noiets de c.mitja 3ºi4º i els grans c.superior 5ºi 6º. us ho passareu d'allo mes be!

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Església d'Hostalric

L'entitat informa: La coral parroquial verge dels socorrs,ens posaran la pell de gallina amb el seu concert de nadal. apuntat!

Institut Vescomtat de Cabrera

Xocolatada per La Marató de TV3

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: Durant la setmana de l'11 al 15 de novembre se celebra, al nostre centre, la Setmana de la Ciència i la Tecnologia. Com a activitat de cloenda d'aquesta setmana s'organitza una Xocolatada amb la col·laboració de l'AMPA del nostre centre. Les aportacions de l'alumnat i del professorat s'ingressen íntegrament a la Fundació La Marató de TV3.

Penya Barcelonista d'Hostalric

Culés d'Hostalric amb La Marató!!

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Local Social Penya Barcelonista d'Hostalric

L'entitat informa: Recaptar donatius per La Marató en el local de la penya durant el el partit Barça-Villareal.

La Cellera de Ter

Amics de l'entorn

Portar el pessebre a la Font del Bassi i esmorzar

Data:
Hora:
09:12
Lloc:
El Plantadís i la Font del Bassi

L'entitat informa: La nostra entitat, que té per objecte potenciar les activitats de muntanya i natura, ja fa anys que té el costum de portar un pessebre en el lloc de Plantadís conegut com la Font del Bassi. Un cop allà fem un esmorzar popular i tothom hi aporta la voluntat que es destinarà a La Marató.

Cellera CF

Cellera CF amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Camp de futbol del Cellera CF

L'entitat informa: Botifarrada per La Marató. Presentació de tots els equips del club. Partit de Veterans del Cellera CF. Sorteig d'un pernil.

Centre Cultural Parroquial

Concert de Nadal

Data:
Hora:
05:30
Lloc:
Centre Cultural Parroquial

L'entitat informa: Concert de Nadal a benefici de La Marató amb l'organista Manel Badia i les Corals: - Rossinyol de Sales de la Cellera - Cors Alegres d'Anglès - Nostra Llar de Santa Coloma de Farners

Lloret de Mar

Assemblea Nacional Catalana i Lloret per la Independència

Mosaic solidari i activitats diverses

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Pere Torrent

L'entitat informa: Mosaic Solidari, sardanes, country, contacontes, inflables, jocs, tómboles, sortejos, encants solidaris i molt més.

Associació Amics del Country Lloret

Ballada solidària de Country

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Hotel Guitart - Monterrey

L'entitat informa: Us esperem en aquesta ballada solidaria de Country per La Marató, que con anys enrere repetirem. Veniu a gaudir de una bona estona de ball i agrair la vostre col•laboració Entrada: donatiu

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Oficina Informació i turisme - Avinguda Alegries

L'entitat informa: marxa popular per La Marató veniu a caminar grans i petits, segur que passareu un bon matí sortida:oficina de turisme - avinguda de les alegries Arribada passeig Manel bernat(roca d´en maig) Recorregut 7,50 km Inscripcions a la sortida - donatiu

Associació de Guies de Girona

Visita guiada a la ciutat de Lloret de Mar

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Oficina de Turisme de Lloret de Mar

L'entitat informa: Visita guiada a la ciutat de Lloret de Mar. Preu visita: Adults 5€, Nens gratuït fins als 10 anys. Informació i Reserves: Oficina Turisme Lloret de Mar 972 36 57 88.

Associació de Veïns El Rieral

II Cursa solidària del Rieral amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Esplanada Font de la Kaikuta, Barri del Rieral

L'entitat informa: Acte lúdic festiu, amb 3 curses solidàries fins a 6 anys 50 m., fins a 12 anys 100 m., adults 2,5 km. Inscripcions: 5€, amb rifa inclosa. Activitats per a tothom: classes de salsa, zumba, monòlegs, música en viu, gran rifa, inflables, activitats mainada. Fideuada a 3 €. Servei de bar. Us hi esperem!!!

Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret de Mar

Concert solidari de Nadal i Conferència

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal

L'entitat informa: Les malalties neurodegeneratives, a càrrec del Sr. Enric Font, psicòleg i formador. Acte gratuït.

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal

L'entitat informa: Concert de Nadal de la Coral Tot cor del Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret de Mar. Gaudirem del repertori de cançons nadalenques de la nostra coral. Preu: 1€ que es donarà a La Marató.

CF Lloret

Botifarrada solidària per La Marató de TV3

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Camp de Futbol Municipal

L'entitat informa: Presentació del Futbol Base del Club de Futbol Lloret i Botifarrada solidària a favor de La Marató de TV3. Preu ticket: 3€ Venta de tickets al Bar del Camp d'esports municipal

Esplai Bimbirimboines

Activitats lúdiques

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de l'església

L'entitat informa: Es realitzarà a la plaça de l'església del poble. Les activitats que realitzarem seran: - Venda de pastissos, xocolata calenta i creeps. - Inflables. - Simulacre de tirolines. - Taller de fanalets d'eli amb un desig escrit per fer com l'any nou xino - Botifarrada - Música en directe

Federació Catalana de Pitch & Putt

Lloret de Mar - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Herbalife Catalunya

Gala benèfica a Lloret de Mar

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Hotel Evenia Palace

L'entitat informa: Gala benèfica amb actuacions, subastes i ball

Institut Ramon Coll i Rodés

Un Nadal solidari

Data:
Lloc:
Institut Ramon Coll i Rodés i rodalies de Lloret

L'entitat informa: L'últim dia escolar d'aquest trimestre celebrarem el Nadal i al mateix temps tota la recaptació de les diferents activitats realitzades al nostre centre anirà destinada a La Marató de TV3.

Òmnium Cultural i Moters de Lloret de Mar

Trobada solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Pere Torrent

L'entitat informa: Trobada Motera, a la Plaça Pere Torrent. Farem un esmorzar i un concert de música. Venda de bosses solidàries i recaptació de fons per a La Marató de TV3.

Maçanet de la Selva

Ajuntament de Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló

L'entitat informa: Circuit Solidari. A partir de les 10h.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Can Trincheria

L'entitat informa: Taller de Cuina. Organitza: Mestresses de Maçanet

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Segona Cuobadis Maratonia. A la Carpa del Club Ciclista - Inscripcions, Activitat de tir i Xocolata. A la Pista Jardí: Circuit d'agilitat infantil amb bicicleta.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Polivalent

L'entitat informa: Classe de Sarumba adults. Organitza: Afam

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
La Societat

L'entitat informa: Festival de line dance, sevillanes i sardanes del Ceip Sant Jordi. Organitza: Ampa Sant Jordi. La xurreria que estarà al lateral de la Societat, també destinarà la venta dels snaks a La Marató

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
La Societat

L'entitat informa: Festival Ses Maçanet Organitza: Ampa de l'institut

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pista de tennis

L'entitat informa: Classes de Tennis. Organitza: Club Tennis Maçanet Residencial Park.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Parada del Ses Institut.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Polivalent

L'entitat informa: Classe de Sarumba Infantil. Organitza: Afam

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal de Jubilats

L'entitat informa: Ball al Casal de Jubilats de Maçanet. A les 19h. Show del casal de Terrassa. Organitza: Casal de Jubilats de Maçanet de la Selva, Associació de la Tercera Edat Maçanet Residencial Park i la col·laboració del Casal de Jubilats de Terrassa.

Data:

L'entitat informa: Proves de patinatge del Patinatge Artístic de Maçanet.

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Música organitza una audició nadalenca.

Data:

L'entitat informa: Els gegants - Agpic destinen la recaptació dels calendaris.

Data:

L'entitat informa: Parada de l'Associació Rosa Villegas - Puntaires.

Data:

L'entitat informa: Torneig de futbolí. Organitza: Joves Amb Ganes

Data:

L'entitat informa: L'Escola Nova i l'Associació de Famílies i Alumnes han fet un donatiu de 100 euros a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Calendaris. La recaptació dels calendaris realitzats per la Llar d'Infants els destinen a La Marató de TV3.

Riells i Viabrea

Casal d'Avis de Riells i Viabrea

Ball per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal d'Avis

L'entitat informa: El dia 8 de desembre, el ball de tarda que es fa setmanalment al Casal d'avis de Riells i Viabrea, dóna la recaptació íntegrament per La Marató.

Riudellots de la Selva

Ajuntament de Riudellots de la Selva

Concert per La Marató

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
sala d’actes de l’ajuntament

L'entitat informa: Concert per La Marató Amb l’Orquestra Jove de la Selva, la secció de Big Band i el Grup d’Inicis de Vent

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
sala d’actes de l’ajuntament

L'entitat informa: Teatre: Els maldecaps del senyor Qualsevol, amb Els Cantaires de Sarrià Preu entrada: anticipada 5€, a taquilla 7€

Assemblea Nacional Catalana i Riudellots per la Independència

Riudellots x Independència camina per La Marató

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament

L'entitat informa: Es farà una caminada per la plana de l'Onyar, per acabar amb una botifarrada, entrepà de botifarra a 5€, donatiu íntegre per a La Marató.

Santa Coloma de Farners

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

L'Esport Colomenc amb La Marató

Data:
Hora:
10:14
Lloc:
Pavelló Els Saioners

L'entitat informa: Partits de voleibol amb donatiu inscripció - Club Volei Parc Farners

Data:
Hora:
18:20
Lloc:
Pavelló Els Saioners

L'entitat informa: Pessebre vivent rítmic amb donatiu 2€ entrada - Club Rítmica Farners

Data:
Hora:
10:18
Lloc:
Camp Municipal d'esports

L'entitat informa: Partits de futbol amb donatiu guardioles - Centre d'Esports Farners

Data:
Hora:
16:20
Lloc:
Poliesportiu La Nòria

L'entitat informa: Partits d'hoquei amb donatiu guardiola - Club Hoquei Farners

Data:
Hora:
18:20
Lloc:
Poliesportiu La Nòria

L'entitat informa: Pastorets sobre patins amb donatiu rifa panera nadalenca - Farners Patinatge Artístic

Catalunya Tennis Resort

Juguem a tennis i padel per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Instal·lacions del Catalunya Tennis Resort

L'entitat informa: Jugarem sets amb diferents jugadors i jugadores, durant el matí. Farem tennis i padel. Obert a tots els nivells i edats. Animeu-vos a suar la samarreta x La Marató de TV3 !!

Centre Municipal d'Educació - Les escoles de Santa Coloma de Farners amb La Marató

Les escoles de Santa Coloma amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola d'Adults Municipal

L'entitat informa: Venda de peces de decoració nadalenca elaborades pels alumnes dels tallers de ceràmica, manualitats i mitja i ganxet de l'Escola d'Adults Municipal. El punt de venda estarà obert del dia 9 al 13 de desembre de 10 a 13 h i de 16 a 22 h fins acabar existències.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola d'Adults Municipal

L'entitat informa: Tastets per La Marató. Venda de tastets realitzats pels alumnes dels tallers de cuina de l'Escola d'Adults Municipal. El punt de venda estarà obert del dia 9 al 13 de desembre de 10 a 13 h i de 16 a 22 h fins acabar existències.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola d'Adults Municipal

L'entitat informa: Guardiòles solidàries. Vine a deixar el teu donatiu per La Marató. Del dia 9 al 13 de desembre de 10 a 13 h i de 16 a 22 h.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Auditori Municipal

L'entitat informa: Concert a càrrec de la coral infantil i el conjunt de vent de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó. Guardiola solidària perquè tots els assistents hi facin la seva aportació.

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Auditori Municipal

L'entitat informa: Concert a càrrec de diversos conjunts de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó. Guardiola solidària perquè tots els assistents hi facin la seva aportació.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Auditori Municipal

L'entitat informa: Concert a càrrec dels diferents combos de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó. Guardiola solidària perquè tots els assistents hi facin la seva aportació.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Auditori Municipal

L'entitat informa: Concert a càrrec de la coral professional i d'adults de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó. Guardiola solidària perquè tots els assistents hi facin la seva aportació.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola la Salle

L'entitat informa: Es pintarà el logotip de la Salle de Santa Coloma de Farners i es resseguirà l’estrella amb monedes.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Firal

L'entitat informa: L'Escola Sant Salvador d'Horta organitza un mercat de joguines de segona mà. Joguines en bon estat a la venda per un preu simbòlic. També hi posaran una guardiola solidària.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Llar d'Infants Municipal el Tabalet

L'entitat informa: Guardiola solidària a cada aula perquè tots els pares i mares hi facin la seva aportació. Del 2 al 14 de desembre

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Llar d'Infants Municipal Mainada

L'entitat informa: Del 2 al 14 de desembre dins l'horari d'entrada i sortida dels infants venda de vesc i venda de pots de conserva decorats.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Llar d'infants la Miraculosa

L'entitat informa: Del 2 al 14 de desembre venda de detalls nadalencs fets pels infants i les famílies de l'escola.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Aula de Formació d'Adults la Selva

L'entitat informa: Guardiola solidària perquè tots hi facin la seva aportació. Del 9 al 13 de desembre

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Sala d'Actes Escola d'Adults Municipal

L'entitat informa: Xerrada sobre les malalties neurodegeneratives a càrrec de Enric Font, Psicòleg i Formador.

Farners Tennis Club

Farners Tennis Club amb La Marató

Data:
Hora:
09:15
Lloc:
Farners Tennis Club

L'entitat informa: Farners Tennis Club col·labora amb La Marató i les Noies del Pàdel han decidit unir esforços: Activitat: 6hores de Pàdel Dia: dissabte 14/12/2013 Hora: de 9:00 a 15:00h Hi haurà Xocolatada per a tothom Col·locaran urnes solidàries i les persones que ho desitgin podran fer el seu donatiu.

Sant Feliu Buixalleu

Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu

Quina per La Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Sala polivalent

L'entitat informa: L'activitat d'enguany és el tradicional joc de la Quina que es farà a la Sala polivalent el dia 15 de desembre a les 17.30 h.

Escola Alzines Balladores

Nadal Solidari

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Poliesportiu Sant Feliu de Buixalleu

L'entitat informa: L'Escola organitza una festa oberta a les famílies. En aquesta s'exposen una sèrie de manualitats realitzades pels alumnes de l'escola i també per altres membres (monitoratge). Els pares al adquirir alguna de les manualitats deixen la seva voluntat per poder col.laborar amb La Marató.

Sant Hilari Sacalm

Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari Sacalm

Llumenetes solidàries

Data:
Lloc:
Establiments de l'associació de comerç i turisme

L'entitat informa: Els associats disposen d'unes llumenetes amb 100 caselles, al preu d'1 € cadascuna, per participar en un sorteig d'un val de 100 €. La recaptació serà, íntegrament, per a La Marató. Les bústies per dipositar els diners han estat realitzades i donades per en Florenci Andreu i la seva néta Joana.

Associació de Dones La Violeta

Venda ornaments de Nadal i objectes nous i 2a mà

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça Gravalosa

L'entitat informa: Dies 14 i 15 de desembre, al matí. Parada amb venda d'ornaments de Nadal. També tindrem objectes nous i de segona mà procedents de donacions.

Club Patí Sant Josep

Festival de Nadal - Patina per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports

L'entitat informa: El Club Patí Sant Josep, com cada any, destina els beneficis del Festival de patinatge de Nadal a La Marató de TV3.

Club Tennis Sant Hilari

Marató de Pàdel Mixte i Torneig de Tennis

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Instal·lacions esportives de Sant Hilari

L'entitat informa: Campionat a favor de La Marató de TV3. Campionat de Pàdel mixte. Campionat on cada partit té una durada determinada de 25 minuts. Un cop finalitzats aquest 25 minuts es comptarà el resultat final.

Sils

Ajuntament de Sils

Sils es mou !!!

Data:

L'entitat informa: Des de l'1 de novembre fins al 4 gener. Sils es mou pera conseguir fons per La Marató amb l'organtizació d'una marató d'activitats concentrades entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Aquestes activitats són impusaldes per la majora d'associacions del poble i tenen el suport de l'Ajuntament.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp de futbol

L'entitat informa: Presentació dels equips.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Euro

L'entitat informa: Festa de la Castanyada durant tot el dia.

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Pàrquing de l'estació

L'entitat informa: Jornada de bitlles catalanes

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Parc Municipal de les Comes

L'entitat informa: Matinal infantil

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Audició de l'escola de música

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Pavelló Municipal

L'entitat informa: Tarda infantil, jocs, tallers, etc.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Playback

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça dels Esports

L'entitat informa: Marató d'spinning

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pavelló Municipal

L'entitat informa: Mostra d'activitats artístiques: danses i balls.

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
La Laguan

L'entitat informa: Festival de l'escola Els Estanys

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Pavelló Municipal

L'entitat informa: Festival de Nadal Batuta i Commercioal Dance

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Sortida de l'estació de Sils

L'entitat informa: Caminada i pedalada popular de Sils a Vallcanera amb botifarrada.

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Cantada de nadales

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Representació teatral: el Misatrop de Molière

Tossa de Mar

Les Supremes de Tossa - 6/4 Wellness Center

Les supremes de Tossa ballem per a La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Passeig de Tossa de Mar

L'entitat informa: Ballem i animem la Fira de Nadal i recollim la voluntat.

Taverna del Mar, Penya Blau Grana de Tossa

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Local de la Penya Blaugrana de Tossa de Mar

L'entitat informa: A la Penya Blau Grana de Tossa de Mar, botifarra amb pa amb tomàquet a preus molt solidaris, acompanyats de diversos músics locals per amenitzar la festa.

Vidreres

Atlètic Vidreres FSCE & Joves de Vidreres CFS

El derbi solidari de futbol sala

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Pavelló Municipal

L'entitat informa: Derbi solidari entre els dos Clubs de FutSal de Vidreres per recaptar fons.Cal destacar que en 8 anys d’història mai hem fet cap partit amistós (possiblement per certa rivalitat) però el cas és que hem aconseguit unir-nos per una Causa Solidària.

Data:

L'entitat informa: DESPULLA’T PER LA MARATÓ. El nostre equip Femení s’ha despullat (només tapades amb el nostre escut) per recaptar fons per la Marató, i de retruc s’hi han animat diferents persones, i estaments del Poble.

Data:

L'entitat informa: LA MARATÓ DE FUTSAL: Al llarg de tot el Matí del Diumenge dia 15 hem concentrat varis partits, i farem recaptació.

Biblioteca Joan Rigau i Sala, de Vidreres

La Biblioteca també col·labora! Col·laborem tots!

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Biblioteca Joan Rigau i Sala

L'entitat informa: Activitat infantil: Petits contes de Nadal, a càrrec de l’Espina de la Sardina, de 0 a 3 anys.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca

L'entitat informa: Venda solidària de llibres a la biblioteca durant tota la setmana, i el dijous dia de mercat, venda de llibres a la Plaça de l'Església. El material que procedeix en la seva totalitat de donatius d'usuaris es ven a 1 € per document o 3 revistes també 1 €.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca

L'entitat informa: Sortida fotogràfica pel poble. Taller on aprendre fotografia de paisatge, per anar de vacances, o retrats familiars.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Biblioteca

L'entitat informa: Concert solidari de Jazz i inauguració del Racó de Jazz a la biblioteca.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Biblioteca

L'entitat informa: Taller solidari de postals de Nadal. Del 9 a 13 de desembre de 17h a les 20h de la tarda.

Escola Sant Iscle

Quilòmetres solidaris per La Marató de TV3

Data:
Hora:
15:00

L'entitat informa: Una cursa no competitiva que els alumnes i les seves famílies realitzen al voltant de l'escola. Cada corredor/a busca patrocinadors entre els seus familiars i coneguts, que es comprometen a abonar una quantitat per cada quilòmetre recorregut.

El blog de la teva comarca
  • Amics de l'entorn

    155 €

  • Colla Gegantera de Caldes de Malavella i Grallers Escaldats

    Tots els que volgueu passar un matí del dia 15 de desembre ben divertit, cap a Caldes s'és dit.

  • Associació Gastronòmica de Caldes de Malavella

    Concert Escudella , líric, ben especial al teatre. Si voleu gaudir de la bona música, podeu venir a Caldes I l'endemà, si el que voleu és

  • Parròquia de Caldes de Malavella

    Activitats diverses a l'Església i a la pl. de l'Església abans de les festes de Nadal

  • Llar d'Avis de la Casa Rosa

    Si voleu passar una tarda del dissabte 14 de desembre, podeu venir a la pl. de l'Església de Caldes on hi ha vàries activitats, entre elles

Anar al contingut