"Les Perseides"
"Les Perseides"
Amb la participació de TV3

"Les Perseides", al Festival BAFICI de Buenos Aires

"Les Perseides", un film dirigit per Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, es va estrenar dissabte 6 d'abril, a escala mundial dins la Secció Oficial del Festival Internacional de Cinema Independent de Buenos Aires (Argentina). El llargmetratge, que compta amb la participació de TV3, va ser seleccionat per participar a la secció d'òperes primes del festival.

La pel·lícula d'Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, "Les Perseides", ha estat seleccionada per participar a la secció d'òperes primes del Festival Internacional de Cine Independent BAFICI, que se celebra a Buenos Aires. El llargmetratge, que tracta de la relació d'un pare amb la seva filla durant unes vacances poc convencionals, es va estrenar a escala mundial dins de la Secció Oficial de la 21a edició del festival, un dels esdeveniments més grans i prestigiosos del cinema independent a l'Amèrica Llatina. La pel·lícula participa a la secció d'òpera primes i està protagonitzada per Nora Sala-Patau, Edu Buch i Carmela Poch. És una producció de Boogaloo Films i de la Universitat Pompeu Fabra, amb la participació de TV3.

Sinopsi:
Els pares de la Mar s'acaben de separar i les vacances se li presenten com les més estranyes i més avorrides de tota la seva vida. Amb el seu pare anirà allà on ell es va criar, a Escatrón, un petit poble del qual mai li ha parlat, situat entre el riu Ebre i el desert dels Monegres. Ell, absent i desanimat, no sap com afrontar la seva relació amb la Mar. Ella, d'altra banda, es refugia en les misterioses llegendes de postguerra d'Escatrón, després de conèixer un grup d'adolescents del poble que es relaciona amb unes regles diferents a les que ella estava acostumada. La Mar anirà descobrint un lloc més fascinant del que semblava i que la farà reconciliar amb el seu pare, per poder fer les paus amb ell i amb la història d'Escatrón.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Alberto Dexeus, Ànnia Gabarró
Guió: Alberto Dexeus, Ànnia Gabarró, Miguel Ángel Blanca
Producció executiva: Bernat Manzano
Intèrprets: Nora Sala-Patau, Edu Buch, Carmela Poch
Direcció de fotografia: Ssoí Intèrprets: Nora Sala-Patau, Edu Buch, Carmela Poch

Anar al contingut