Anar a la navegació principal
La vestiteca

UN DAVANTAL MOLT LITERARI:

Un dels davantals preferits de Marta Ventosa, la dissenyadora de "Ja t'ho faràs!", és el que va fer per al programa de Sant Jordi. Com que l'ocasió



Un dels davantals preferits de Marta Ventosa, la dissenyadora de "Ja t'ho faràs!", és el que va fer per al programa de Sant Jordi.
Com que l'ocasió ho demanava, es va fer un disseny molt literari per a Rafel Vives, el presentador del programa.
I, tal com us vam prometre a Instagram, aquí teniu les instruccions per fer-vos el vostre davantal.


Com a base, vam fer servir un texà vell de color blanc, reciclat de la vestiteca.
Per guarnir-lo, vam escollir imatges d'antics manuscrits per fer referència al Dia del Llibre, però vosaltres podeu utilitzar qualsevol imatge que us agradi.
Un cop triades les imatges, s'imprimeixen amb làser sobre paper.
En el cas que en alguna de les imatge escollides hi hagi text, heu de tenir en compte que, a l'hora d'imprimir-la, ha d'estar invertida i, així, quan se n'hagi fet el trànsfer, el text es podrà llegir correctament.
Després es cobreix tota la impressió amb un líquid especial per fer trànsfers. Aquest líquid el trobareu a qualsevol botiga especialitzada en manualitats.


D'altra banda, per poder treballar millor, es talla el texà en rectangles.
Es bolca la impressió sobre la superfície on volem enganxar-la i es deixa assecar.


Quan està sec, amb l'ajuda d'una espongeta molla, es retira el paper.
Aquesta és, potser, la tasca més delicada, i cal anar amb molt de compte per no fer malbé la imatge.


Deixeu assecar les peces.


Finalment, s'ajunten les peces i ja es pot confeccionar el davantal.
Què us sembla el resultat final?


Animeu-vos i feu la vostra versió de davantal!




Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts