Anar a la navegació principal
La vestiteca

La Vestiteca recomana: "David Bowie is"

Entre el 25 de maig i el 25 de setembre del 2017, el Museu del Disseny de Barcelona acull l'exposició "David Bowie is". Un viatge visual i sonor a



Entre el 25 de maig i el 25 de setembre del 2017, el Museu del Disseny de Barcelona acull l'exposició "David Bowie is".
Un viatge visual i sonor a través del procés creatiu d'un dels un dels artistes més avantguardistes i influents de la seva generació.
L'exposició recull, entre d'altres coses, una selecció de fotografies, portades, fragments de pel·lícules i objectes personals que han format part de l'extraordinària carrera de David Bowie.



Camaleònic i sense límits, Bowie va saber reinventar-se en cadascun dels seus discos. Per crear els seus espectacles l'artista es va envoltar de dissenyadors de la talla de Yamamoto o Mc Quenn i el resultat són peces que han passat a ser emblemàtiques en la cultura pop.



L'exitosa mostra concebuda pel Victoria and Albert Museum de Londres (V&A)
es complementa amb diverses activitats també relacionades amb el polifacètic artista.
Més informació a:
"David Bowie is"





Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts