Avui, a les 22.35, a TV3

TV3 estrena "La pell freda"

La superproducció cinematogràfica amb col·laboració de TV3 basada en la novel·la fantàstica d'Albert Sánchez Piñol. Un drama fantàstic que parla de la condició humana, l'amor, el terror, el desig i la por

TV3 estrena "La pell freda", la superproducció cinematogràfica amb col·laboració de TV3 basada en la novel·la fantàstica d'Albert Sánchez Piñol.

Dirigida per Xavier Gens, la pel·lícula explica la història de dos homes que viuen en una illa perduda al mig de l'oceà i que nit rere nit es defensen del setge d'unes estranyes criatures marines. Sotmesos a una gran pressió, i sense entendre el perquè d'aquestes agressions, s'hauran de replantejar com fer front a aquells éssers desconeguts. La captivitat i la contínua lluita per la supervivència porten a un viatge al centre de les entranyes de l'illa, on es barreja lucidesa i alienació, rebuig i desig, crueltat i amor cap al desconegut.

La història, rodada en anglès, està ambientada el 1914. David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido, que interpreta Aneris (sirena, al revés), la criatura amfíbia domesticada, encapçalen el repartiment. El llibre d'Albert Sánchez Piñol s'ha traduït a 37 llengües.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut