"Misha, la gata violeta" s'estrena al Super 3

El dia 15 de setembre, Televisió de Catalunya estrenarà la gran sèrie animada "Misha, la gata violeta" basada en els llibres del creador i il·lustrador de la sèrie, Philip Stanton.

"Misha" es podrà veure de dilluns a divendres al Super3 a les 18.00. La sèrie, de 26 capítols, de 7 minuts està pensada per a nens de 3 a 6 anys. Els creadors de la sèrie  han partit dels llibres de Philip Stanton, però accentuant-ne l'esperit d'aventures i les ganes de passar-s'ho bé.
 
El món de Misha passa en un barri residencial d'una ciutat qualsevol i les trames giren al voltant de la Misha i dels seus quatre amics: El Llorenç (llangardaix), la Verònica (vaca), l'Hilari (l'hipopòtam), La Gina (la girafa) i la Misha, la gata violeta. La tira animada també té altres personatges secundaris que interactuen amb els personatges principals i que són habitants del barri, com per exemple la Carla conill, els pares de la Misha, la mare d'en Llorenç, un metge, un dibuixant.... i les formigues, que tenen un món paral·lel al dels nens i serveixen per refrescar la història entre seqüència i seqüència. Fan de contrapunt i treure ferro als problemes que plantegen les aventures de la colla.
 
La sèrie està feta en 2D i fa servir una paleta de color viva, de línies trencades i perspectives falses. És una coproducció de Teidees  Audiovisuals, Televisió de Catalunya i Planet Nemo amb el suport de l'ICEC.
 
Sinopsi:
La Misha és una gata molt espavilada i desperta. Li encanta investigar tot allò que passa al seu voltant amb els seus amics. Qualsevol cosa pot passar al món de la Misha; investigacions misterioses, competicions divertides i moltes sorpreses. Descobreix la colla més divertida de totes amb la Misha!
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Sílvia Cortés
Guió: Marta Alonso, Oriol Parreño i Jordi Ventura
                  *Basada en la sèrie de llibres homònima de Philip Stanton
Producció executiva Teidees: Marta Alonso i Sílvia Cortés
Producció executiva TVC: Xavier Romero i Oriol Sala-Patau
Música: Christian Rey
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut