Anar a la navegació principal
Mitjans de comunicació

La Jornada, tot l'esport del Vallès Oriental

Si viuen al Vallès Oriental i els agrada l'esport, no es poden perdre La Jornada del Vallès. Aquest diari digital, nascut al novembre del 2015 i creat

Si viuen al Vallès Oriental i els agrada l'esport, no es poden perdre La Jornada del Vallès. Aquest diari digital, nascut al novembre del 2015 i creat pel periodista Jordi Calls, segueix especialment el futbol, l'handbol i l'hoquei, tot i que també té un apartat poliesportiu. La secció d'entrevistes dóna veu als diferents protagonistes, esportistes i entrenadors. Finalment, el cercador de municipis permet centrar-nos en l'actualitat esportiva de cada lloc.

Les notícies estan il·lustrades amb moltes fotografies, i en alguns casos amb vídeos com aquest, del viatge solidari del Ramassà a Uganda, on van jugar un partit de futbol i van portar-hi material escolar. Aquest equip fa tres anys que desenvolupa aquesta tasca solidària en diferents països africans. En reconeixement a aquesta feina han estat reconeguts com a equip ambaixador de les Nacions Unides.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts