Divendres, a les 22.15, al 33

Els Premis Vinari, la gran festa del vi català, en directe

El 33 emetrà en directe des de l'Auditori de Vilafranca del Penedès l'acte de lliurament de la 7a edició d'aquests premis, que reconeixen els millors vins de l'any a Catalunya.

Als Premis Vinari d'enguany, hi han participat 946 vins de 260 cellers, emparats per les 11 denominacions d'origen de Catalunya i la DO Cava. El jurat l'han format uns 85 experts: sommeliers, enòlegs, periodistes especialitzats i distribuïdors. Tots han avaluat els vins en tastos a cegues a partir de criteris visuals, olfactius, gustatius i de qualitat. 

Els guardons reconeixen la tasca dels elaboradors de vi català en forma de premis d'or, plata i bronze. El vi més ben valorat de totes les categories serà guardonat amb el Gran Vinari d'Or. L'objectiu d'aquests premis és promocionar i potenciar els vins de qualitat a Catalunya, fomentar-ne el coneixement i la difusió com a producte de proximitat i estimular-ne el consum responsable.

Un cop més, el 33, posa en valor la seva funció de servei públic oferint aquesta festa del vi català. Amb aquesta transmissió dona veu a un sector econòmic, cultural i social molt important a Catalunya, com és el vitivinícola, i fa visible la gran quantitat de vins i escumosos que s'elaboren de punta a punta del país.

Anar al contingut