Agustí Villaronga, al Festival de Màlaga
Agustí Villaronga, al Festival de Màlaga

"El ventre del mar", d'Agustí Villaronga, triomfa al Festival de Màlaga amb sis guardons

"El ventre del mar", "Chavalas", "Las consecuencias" i "15 horas", totes elles amb participació de TV3, aconsegueixen fins a 12 premis a Màlaga

Agustí Villaronga ha arrasat al Festival de Màlaga amb "El ventre del mar" i s'ha endut 6 guardons: la Bisnaga d'Or, el premi al millor director, el de millor guió i també millor actor pel català Roger Casamajor. Els altres dos guardons han estat per la música i la fotografia. Mai abans en la història del festival una pel·lícula s'havia endut tants premis.

El nou film del director de "Pa negre", amb participació de TV3, retrata el naufragi real de la fragata Alliance el 1816 i la lluita desesperada dels 147 supervivents.

Tres pel·lícules més amb participació de TV3 han aconseguit reconeixement a Màlaga. "Chavalas", de Carol Rodríguez Colás, ha obtingut el premi del públic, el premi Movistar+ i el premi a la millor òpera prima.

Per la seva banda, "Las consecuencias", de Claudia Pinto, s'ha emportat la millor interpretació femenina de repartiment per María Romanillos i el premi especial de la crítica.

I "15 horas", de Judith Colell, ha guanyat el premi Signis.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut