Anar a la navegació principal
La Marató per la salut sexual i reproductiva
La Marató per la salut sexual i reproductiva
El blog d'activitats

Utilitzeu el logo exclusiu per a les activitats solidàries

Ja heu inscrit la vostra activitat? És hora de donar-la a conèixer!

Un cop validada la vostra inscripció a través del formulari que trobareu al web, rebreu -en el correu de confirmació- el logo exclusiu per als organitzadors d'activitats de La Marató.

Logo exclusiu

A l'hora de dissenyar el vostre cartell, cal que feu servir únicament aquest logo, '"Per La Marató". Si us plau, no utilitzeu el logo del programa de 3cat. Un cop tingueu creat el vostre cartell, si us plau, envieu-nos-el per correu electrònic a activitatsperlamarato@ccma.cat per tal que puguem validar-lo.

A continuació, us deixem algunes indicacions que us seran de gran utilitat a l'hora de crear el vostre cartell:

Indicacions cartell

En cas que vulgueu utilitzar la imatge gràfica de La Marató 2023, si us plau mantingueu-la intacta, sense retocar l'eslògan, el fons o els colors.

Moltes gràcies per seguir les indicacions. Us desitgem que aconseguiu un gran èxit en les vostres activitats d'enguany!

 

 

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts