Anar a la navegació principal
Activitat per La Marató, edició 2022
Activitat per La Marató, edició 2022
El blog d'activitats

Ja s'han inscrit més de 1.000 activitats solidàries per La Marató!

Un any més, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'accions festives i recaptacions populars amb l'objectiu d'aconseguir un marcador maratonià

I vosaltres, encara no heu inscrit la vostra activitat? Feu-ho ara a través d'aquest enllaç https://espai-entitats-marato.tv3.cat/. És molt senzill i no us durà més de 5 minuts!

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató s'estén a tot el territori català per convertir aquesta 32a edició, dedicada a la salut sexual i reproductiva, en una nova festa solidària col·lectiva. Ja són més d'un miler les activitats inscrites, una xifra que seguirà en augment durant els pròxims mesos!

Ja són 334 les poblacions implicades a Catalunya i 3 fora del territori català, mobilitzant més de 315.356 persones. 

Us convidem, un any més, a trobar la fórmula que us encaixi millor: una cursa solidària, un dinar popular, una xocolatada o una ruta per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Sigueu protagonistes un any més. Cada pas endavant, per menut que pugui semblar, és una gran victòria!

Si necessiteu inspiració per idear la vostra activitat, podeu donar-li un cop d'ull a totes les activitats ja inscrites, aquí!

De nou, moltes gràcies per la mostra de suport i il·lusió per La Marató. 

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts