Anar a la navegació principal
La Marató més femenina i jove visualitza els tabús de la salut sexual i reproductiva i recapta 5.705.395 euros
La Marató més femenina i jove visualitza els tabús de la salut sexual i reproductiva i recapta 5.705.395 euros
El blog d'activitats

La Marató més femenina i jove visualitza els tabús de la salut sexual i reproductiva

En la 32a edició de La Marató s'han tornat a assolir xifres rècord i és que s'han organitzat més de 3.200 activitats arreu del territori. Aquest any, a més a més, s'han organitzat activitats a 8 poblacions de fora de Catalunya (com ara a l'Aneto, Basilea, Brussel·les, Colònia, Escaldes Engordany, Estopanyà, Fayón i Ginebra).

Gràcies a l'esforç de les més de 2.000 entitats participants i dels donants, s'ha aconseguit un marcador final de programa de 5.705,395 €, xifra que anirà creixent fins al pròxim 31 de març. 

És per això que, un any més, us volem agrair de tot cor la mostra de suport i compromís amb La Marató d'enguany i us encoratgem a continuar organitzant activitats solidàries per tal de fer incrementar, entre tots, el marcador final. Com sabeu, tota la recaptació anirà destinada a sensibilització i recerca sobre salut sexual i reproductiva

I recordeu, si ja heu fet la vostra activitat, no oblideu comunicar-nos la vostra recaptació. És molt senzill i no trigareu més de cinc minuts, us expliquem com fer-ho -pas a pas- en aquest vídeo

Finalment, volem compartir amb tots vosaltres l'accés a la galeria d'imatges de totes les activitats que heu organitzat de manera altruista i amb tant d'esforç. I als qui encara no les heu celebrat, animar-vos a compartir-les amb tots nosaltres.

Bones festes i feliç 2024! 

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts