Anar a la navegació principal
Passos a seguir quan organitzeu una activitat
Passos a seguir quan organitzeu una activitat
El blog d'activitats

Benvinguts a La Marató 2023

La 32a edició de La Marató tindrà lloc el 17 de desembre i estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva

Si voleu organitzar una activitat per recaptar fons per a l'edició d'enguany, cal que feu la inscripció a https://espai-entitats-marato.tv3.cat. Si us plau, espereu a tenir totes les dades sobre l'entitat i l'activitat abans d'inscriure-la a la web.

Un cop inscrits, des del Departament d'Activitats validarem les dades i rebreu un correu electrònic amb les indicacions corresponents (incloent-hi l'ús del logotip exclusiu d'activitats). En cas d'inscriure-us per primera vegada, en el mateix correu de confirmació rebreu una contrasenya i el número d'entitat amb els quals podreu accedir al vostre espai.

Pel que fa a l'enviament del material de sensibilització, que enguany recuperem, tingueu en compte que cal que feu la inscripció com a mínim una setmana abans de la realització de l'activitat i que la data límit per sol·licitar-lo serà el 30 de novembre. No obstant, trobareu el cartell i el fullet divulgatiu --en format A3 i A5, respectivament-- a l'apartat "La Marató 2023" / "La campanya", perquè qui ho desitgi també s'ho pugui descarregar.

Un projecte únic, aquest any per la salut sexual i reproductiva

Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Entre les més de 3.000 activitats que s'organitzen cada any, hi ha competicions esportives, dinars populars, concerts, caminades...

Des de la Fundació La Marató us animem a continuar organitzant activitats solidàries, ja que qualsevol acte realitzat des de les persones i per a les persones no només diu molt de vosaltres, sinó que suposa una aportació significativa de cara a fer pujar el marcador de La Marató. En l'edició anterior vau recaptar entre tots més de 2 milions d'euros!

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que us cal saber com a organitzadors d'una activitat. Estigueu atents! :)

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts