Pasta fresca de bolets

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Pablo Albuerne
  • Dificultat: Alta
  • Restaurant: La Zorra

INGREDIENTS

  • PASTA FRESCA

    500 g de farina
  • 2 ous
  • 8 rovells d'ou
  • 4 g de sal
  • 1 cullerada de pols de bolets
  • oli d'oliva

     

    PER AL "RAGÚ"

    500 g de bolets
  • 125 g de mantega
  • pebre negre
  • mató fresc
  • pell de llimona

PREPARACIÓ

1. Aboquem la pols de bolets a la farina i ho barregem.

2. Ho aboquem a la picadora i afegim la sal.

3. En un pot hi posem 8 rovells d'ou i tres ous sencers. Hi afegim una mica d'oli d'oliva. Ho aboquem tot dins la picadora i ho triturem.

4. Posem farina sobre el marbre de la cuina i hi aboquem la pasta de dins la picadora. Li donem forma i després l'estirem amb l'ajuda d'una màquina premsadora. Després la tallem a tires molt primes.

5. Un cop tenim la pasta preparada la posem a bullir (2-3 minuts).

6. Comencem a preparar el ragú posant una mica de mantega en una paella i afegim els bolets frescos. En els 2-3 minuts que bull la pasta, també es fan els bolets. 

7. Aboquem la pasta dins la paella amb els bolets i ja tenim el plat preparat.

 

 

 

Anar al contingut