Amanida de carbassó

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El carbassó és dels vegetals que ens aporta menys energia. És molt lleuger, ric en aigua i fibra, i aporta una gran quantitat de potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 carbassó tendre de mida petita 

    1 llimona 

    50 g de mató 

    3 branques de julivert 

    1 branca de menta 

    1/2 culleradeta de comí en pols 

    1/2 culleradeta de curri en pols 

    Curri en pols 

    Mix de pebres 

    Oli OVE 

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. Tallem les puntes d'un carbassó net i sense pelar. 
  2. Amb el pelador ample o una mandolina, laminem el carbassó al llarg i ho anem posant en un bol.
  3. Posem sal al bol i deixem que suï una estona. 
  4. Posem al bol el suc de mitja llimona. 
  5. Ho remenem i deixem reposar uns segons. Colem el carbassó per treure'n l'excés de suc de llimona.  
  6. Tornem el carbassó al bol i hi afegim mitja culleradeta de comí en pols, mitja culleradeta de curri i unes voltes de barreja de pebres.  
  7. Ho remenem per repartir-ho bé. 
  8. Piquem tres branques de julivert desfullades i una branca de menta, que desfullarem.
  9. Ho integrem amb el carbassó. 
  10. Emplatem amb 50 g de mató, una mica de curri i un raig d'oli OVE.
Anar al contingut