Kwékwé siso (Plàtan mascle fregit) - Benín
- Programa: Karakia
- Cuina: Jaume Cabré, Sabadell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- plàtans mascle
- oli
PREPARACIÓ
Peleu els plàtans mascle i talleu-los a rodanxes de, més o menys, mig centímetre de gruix.
Poseu oli suau en una paella i aneu-hi fregint per tandes els talls de plàtan. Un cop fregits, deixeu-los sobre un paper absorbent perquè deixin anar l'oli sobrer.
Us podeu menjar els kwékwé siso com a aperitiu, mentre espereu l'àpat principal, o com a acompanyament d'algun plat.
Poseu oli suau en una paella i aneu-hi fregint per tandes els talls de plàtan. Un cop fregits, deixeu-los sobre un paper absorbent perquè deixin anar l'oli sobrer.
Us podeu menjar els kwékwé siso com a aperitiu, mentre espereu l'àpat principal, o com a acompanyament d'algun plat.